Domovská stránka > J > Jak Ukončit Program?

Jak ukončit program?

Ukončení programu/procesu pomocí Správce úloh

Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky [Ctrl]+[Shift]+[Esc]. Kliknutím na »Více informací« přepnete Správce úloh do režimu úplného zobrazení. Na kartě Procesy vyberte program, který chcete ukončit a klikněte na tlačítko »Ukončit úlohu« nebo stiskněte klávesu [Del].

Přečtěte si více

Jak vypnout nepotřebné programy?

Vypněte „neviditelné“ procesy

Pokud tak například antivir, jeho součást nebo jiný proces vytíží procesor skoro na sto procent, můžete jej vypnout po aktivaci zobrazení procesů všech uživatelů. Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + Esc, v nabídce aktuálních záložek vyberte tu s názvem Procesy.
Jak vypnout program Windows 10? Klikněte na Start – Nastavení – Soukromí – Aplikace na pozadí. Následně u volby Povolit aplikacím běžet na pozadí posuňte přepínač do polohy Vypnuto.

Jak vypnout zaseknutou aplikací?

Pres Ctrl+Alt+Del. Jak ukončit program z příkazové řádky? Spusťte příkaz TASKKILL aZabijte úkol!

  1. Otevřete příkazový řádek.
  2. Spusťte příkaz taskkill takto:
  3. Program nebo aplikace, které vynuceně ukončíte pomocí taskkillu, by měly okamžitě skončit a v příkazovém řádku byste měli vidět jednu z těchto odpovědí:

Jak ukončit program v Mac?

Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení. Pokud jde o to, jak uspat programy? Zastavení spouštění většiny aplikací na pozadí

  1. Vyberte Start a pak vyberte Nastavení > ochrana > pozadí.
  2. V části Aplikace na pozadí se ujistěte, že možnost Povolit aplikacím běžet na pozadí je nastavená na Vypnuto.

Jak zakázat proces?

Pokud tak například antivir, jeho součást nebo jiný proces vytíží procesor skoro na sto procent, můžete jej vypnout po aktivaci zobrazení procesů všech uživatelů. Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + Esc, v nabídce aktuálních záložek vyberte tu s názvem Procesy. Můžete se také zeptat, jak zjistit jaké programy běžící na pozadí? Otevřete nabídku »Start | Nastavení | Soukromí« a ze svislého menu vyberte »Aplikace na pozadí« (do nabídky Nastavení se dostanete také použitím klávesové zkratky [Windows] + [I]). Zobrazí se vám seznam automaticky spouštěných aplikací.

Jak vypnout program Windows?

2.Přes nastavení Windows

  1. Klikněte pravým tlačítkem na ikonu Start/Windows.
  2. Zvolte "Aplikace" a pak vlevo dole "Po spuštění"
  3. Posouvacím spínačem můžete povolit nebo zakázat aby se aplikace zapínala při spouštění windows.

By Shulock Copto

Jak změnit programy po spuštění? :: Jak vypnout aplikace po spuštění?
Užitečné odkazy