Domovská stránka > J > Jak Ukončit Avast?

Jak ukončit Avast?

V pravém horním rohu obrazovky klepněte na svoji profilovou fotografii a vyberte možnost Platby a předplatná. Klepněte na možnost Předplatná. Vyberte předplatné Avastu, které chcete zrušit. Klepněte na možnost Zrušit předplatné.

Přečtěte si více

Podle toho, jak odinstalovat avast z mobilu?

Odinstalace přes nastavení zařízení

  1. Otevřete Nastavení zařízení a vyberte možnost Aplikace.
  2. Vyberte Avast Mobile Security.
  3. Vyberte možnost Odinstalovat.
  4. Pokud se zobrazí výzva, klepněte na možnost Deaktivovat a odinstalovat.
  5. Klepnutím na tlačítko OK potvrďte odinstalaci.
Jak odinstalovat Avast prémium Security? Pokud jste je nezměnili, nemusíte dělat žádné další změny. Z rozevírací nabídky vyberte možnost Avast Premium Security nebo Avast Free Antivirus. Pak klikněte na tlačítko Odinstalace. Počkejte, než odinstalační nástroj Avastu z počítače odebere všechny soubory aplikace Avast Premium Security nebo Avast Free Antivirus.

Můžete se také zeptat, jak odstranit avast z mac?

Odinstalace programu Avast Security z Macu:

  1. Otevřete uživatelské rozhraní Avast Security jedním z následujících způsobů:
  2. Zkontrolujte, zda je okno Avast Security aktivní, a poté na panelu nabídek klikněte na možnost Avast a vyberte možnost Odinstalovat Avast Security.
  3. Klikněte na tlačítko Odinstalovat.
Jak opravit Avast? Pravým tlačítkem klikněte na Avast Free Antivirus nebo Avast Premium Security a z rozevírací nabídky vyberte možnost Odinstalovat. Pokud se zobrazí dialogové okno Řízení uživatelských účtů s žádostí o povolení, klikněte na tlačítko Ano. Jakmile se zobrazí průvodce Instalace Avastu, klikněte na možnost Opravit.

Jak vypnout oznámení Avast?

Google Chrome

  1. Zvolte možnosti ⋮ Menu (tři tečky) ▸ Nastavení.
  2. Klikněte na možnost Ochrana soukromí a zabezpečení ▸ Nastavení webu.
  3. V části Obsah klikněte na JavaScript.
  4. U položky Weby mohou používat JavaScript klikněte na tlačítko Přidat.
  5. Zadejte [*.] avast.com a klikněte na tlačítko Přidat.
Co je Avast Security? Avast Premium Security je víc než jen antivirus. Jde o kompletní online zabezpečení pro všechny vaše počítače, telefony a tablety. Zařídí vám úplnou ochranu před viry a navíc: Ochrání vás při nakupování a používání internetového bankovnictví – kdykoli a kdekoli.

Jak na chvíli vypnout Avast?

Krok 1: Spusťte Avast Free Antivirus ve Windows 10/8/7. Pak přejděte na jeho Ochrana rozhraní, kde můžete kliknout Štíty jádra zvolit základní obranu. Krok 2: Vyberte štít, který chcete vypnout nebo zastavit, a klikněte na přepínač. Jak odinstalovat Avast Windows 10? Odinstalace přes nabídku Start ve Windows

  1. Ve Windows klikněte pravým tlačítkem na tlačítko Start a ze zobrazené nabídky vyberte možnost Aplikace a funkce.
  2. Na levém panelu zkontrolujte, zda je vybrána možnost Aplikace a funkce, klikněte na položku Avast Free Antivirus a vyberte možnost Odinstalovat.

Lidé se také ptají, jak funguje avast?

Avast Free Antivirus – obsahuje inteligentní antivirové funkce, které v reálném čase zjišťují viry, malware, spyware, ransomware, phishing a další hrozby. Avast Free Antivirus rovněž obsahuje bezplatné funkce navíc, jako jsou Aktualizace aplikací, Štít proti ransomwaru a Passwords.

By Georas Risen

Jak smazat Chrome? :: Jak odhalit viry?
Užitečné odkazy