Domovská stránka > J > Jak Ukončit Program V Mac?

Jak ukončit program v Mac?

Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení.

Přečtěte si více

A další otázka, jak odinstalovat macos big sur?

Odinstalujte program macOS Big Sur pomocí aplikace Finder

První metodou je přístup k Finderu systému a odtud provést některé základní akce. Tím se aplikace přesune do koše Mac Sur Sur. Tam vyprázdníme koš kliknutím na tlačítko „Vyprázdnit“ umístěné v horní části.
Tak jak odinstalovat safari z macu? Část 2: Jak odinstalovat Safari na Mac ručně

Krok 1Pokračujte a ve svém počítači Mac spusťte složku „Aplikace“. Můžete najít a přetáhnout ikonu Safari do koše. Ctrl + klikněte na ikonu Koš a klikněte na možnost „Vyprázdnit koš“ pro odinstalování Safari na Macu.

Jak dát Mac do továrního nastavení?

V nabídce Apple  v rohu obrazovky Zvolte Předvolby systému. V nabídce Předvolby systému na řádku nabídek vyberte možnost Smazat data a nastavení. Pokud jde o to, co dělat když mi nejde odinstalovat program? Tip: Jak odstranit program, který nemá odinstalátor

  1. 1) Vytvořte bod obnovení systému.
  2. 2) Restartujte systém do nouzového režimu.
  3. 3) Zjistěte cestu k nainstalovanému programu.
  4. 4) Pročistěte registry.

Jak kompletně odinstalovat aplikaci?

Odinstalace ze seznamu aplikací

Patrně nejjednodušší provedení spočívá v otevření seznamu aplikací, dlouhém podržení ikony programu, kterého se chcete zbavit, a jejím přetažením nad ikonu odpadkového koše, která se objeví zpravidla nahoře či dole.
Jak odinstalovat špatně Odinstalovaný program? Revo Uninstaller je aplikace určená k pokročilému, úplnému a bezpečnému odinstalování softwaru ve Windows. Zvládá také čištění po nedokonale či nekompletně provedeném odstranění, zabránění nechtěnému startu vybraným aplikacím i vymazání stop ve webovém prohlížeči a aplikacích MS Office.

Jak ukončit úlohu?

Ukončení programu/procesu pomocí Správce úloh

  1. Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky [Ctrl]+[Shift]+[Esc].
  2. Na kartě Procesy vyberte program, který chcete ukončit a klikněte na tlačítko »Ukončit úlohu« nebo stiskněte klávesu [Del].
Jak vypnout Max? Upozornění: Před zapnutím telefonu do něj musíte vložit SIM kartu.
  1. Zapněte telefon: Stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se nerozsvítí displej.
  2. Zadejte PIN-kód. Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje.
  3. Vypněte telefon: Stiskněte zároveň horní tlačítko hlasitosti a boční tlačítko.

Jak ukončit Finder?

Kromě postupu uvedeného výše můžete Finder restartovat ještě třeba kliknutím na ikonu  v levém horním rohu, a poté podržením klávesy Shift a zvolením možnost Vynutit ukončení procesu Finder. Tak samo lze Finder ukončit i v Terminálu, a to jednoduchým příkazem killall Finder.

By Ovida

Jak odstranit ikonu z Docku? :: Jak se dostat do složky Program data?
Užitečné odkazy