Domovská stránka > J > Jak Vypnout Aplikace Po Spuštění?

Jak vypnout aplikace po spuštění?

2.Přes nastavení Windows

  1. Klikněte pravým tlačítkem na ikonu Start/Windows.
  2. Zvolte "Aplikace" a pak vlevo dole "Po spuštění"
  3. Posouvacím spínačem můžete povolit nebo zakázat aby se aplikace zapínala při spouštění windows.

Přečtěte si více

Jak vypnout aplikace na pozadí Iphone?

Na ploše přejeďte prstem od spodní části obrazovky nahoru a zastavte se uprostřed obrazovky. Přejížděním doprava nebo doleva najděte aplikaci, kterou chcete zavřít. Aplikaci zavřete vysunutím jejího náhledu nahoru. Jak uspat aplikaci? Postup je následující:

  1. otevřeno Nastavení aplikace.
  2. Klepněte na Péče o zařízení.
  3. Klepněte na baterie.
  4. Klepněte na Využití baterie.
  5. Jakmile se vám zobrazí seznam aplikací, které používají baterii častěji, klepněte na aplikaci, na které chcete pracovat.
  6. Klepněte na Dejte aplikaci do režimu spánku.

Jak zakázat vypnutí počítače?

V Editoru místních zásad skupiny se proklikejte stromovou strukturou menu na »Konfigurace počítače | Nastavení systému Windows | Nastavení zabezpečení | Místní zásady | Možnosti zabezpečení«. Zde najděte položku »Vypnutí: Povolit vypnutí systému bez nutnosti přihlášení«. A další otázka, jak zjistit vytížení procesoru? Nejprve klikněte pravým tlačítkem myši na prázdné místo na hlavním panelu. Z kontextové nabídky vyberte volbu »Spustit Správce úloh«. V okně, které se objeví, zvolte kartu »Výkon«, kde můžete vidět využitou paměť a zatížení procesoru.

Jak zobrazit skryté procesy?

CurrProcess 2.3 – freeware

Jde o obdobu správce úloh v systému Windows. Zobrazuje spuštěné procesy a k nim podrobné informace: výrobce, verze, změny priority procesu, ukončení procesu atd.
Jak vypnout procesy na pozadí Windows 7? Použití nástroje Konfigurace systému Windows 7 pro zabránění automatickému spouštění programů

  1. Klikněte na tlačítko Start a do vyhledávacího pole zadejte msconfig.
  2. Klikněte na kartu Obecné a poté zaškrtněte políčko Výběrové spuštění.

Jak snížit zatížení procesoru?

Vyvarujte se spouštění mnoha programů

Pokud je v počítači spuštěno více programů najednou, bude využití procesoru vysoké. Měli byste se tedy vyhnout spouštění mnoha aplikací současně. Pokud je to možné, spusťte vždy jeden nebo dva programy. Tento bod je také důležitý.
Proč mi jede procesor na 100? Pokud je využití procesoru přibližně 100%, znamená to, že se váš počítač pokouší provést více práce, než dokáže. Poté se rychlost vašeho počítače zpomalí. Když počítače provádějí výpočtově náročné úkoly, jako je běh her, mají tendenci využívat téměř 100% CPU.

Jak obnovit Windows 10 do předchozího stavu?

Pomocí kombinace kláves [Windows] + [R] vyvolejte okno »Spustit«, napište příkaz »rstrui« a stiskněte klávesu [Enter]«. Otevře se okno nástroje »Obnovení systému«. Klikněte na tlačítko »Další«. Nyní se zobrazí několik posledních uložených bodů obnovení.

By Burne

Jak ukončit program? :: Jak vypnout zbytečně Procesy Windows 10?
Užitečné odkazy