Domovská stránka > J > Jak Ukončit Číslování Stránek Ve Wordu?

Jak ukončit číslování stránek ve Wordu?

Odebrání čísel stránek

  1. Přejděte na Vložení > Číslo stránky a zvolte možnost Odebrat čísla stránek.
  2. Pokud není tlačítko Odebrat čísla stránek dostupné nebo pokud se některá čísla stránek stále zobrazují, dvakrát klikněte do záhlaví nebo zápatí, vyberte číslo stránky a stiskněte klávesu Delete.

Přečtěte si více

Jak zrušit zápatí ve Wordu?

Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí a potom na Odebrat záhlaví nebo Odebrat zápatí. Pokud má dokument víc oddílů, opakujte tento postup u každého z nich. Jak upravit zápatí v Powerpointu? Nahoře v podokně miniatur klikněte na předlohu snímků, kterou chcete změnit. V předloze snímků zvýrazněte libovolné prvky zápatí (třeba datum, text zápatí nebo číslo snímku) a pak na kartě Domů zvolte ve skupinách Písmo a Odstavec požadované písmo.

Jak zobrazit záhlaví a zápatí ve Wordu?

Oblast záhlaví nebo zápatí na stránce a panel nástrojů Záhlaví a zápatí otevřete volbou z nabídky Zobrazit – Záhlaví a zápatí. Jak odstranit Záhlaví na druhé straně? Odeberte záhlaví a zápatí z první stránky aktivního dokumentu

  1. Otevřete soubor aplikace Word, přejděte na první stránku, ze které chcete odebrat záhlaví a zápatí, a poté poklepejte na oblast záhlaví do režimu úprav.
  2. Poté zkontrolujte Odlišná první stránka pod Záhlaví zápatí karta, viz screenshot:

A další otázka, jak propojit oddíly?

Propojit s předchozím

  1. Přejděte na Rozložení > Konce > Další stránka a vložte konec tam, kde chcete přepnout na jiné informace záhlaví nebo zápatí.
  2. V prvním záhlaví každého nového oddílu zrušte zaškrtnutí políčka Propojit s předchozím.
  3. Naformátovat jednotlivé oddíly tak, jak chcete.
Co je oddíl Word? Oddíly ve Wordu patří mezi vynikající nástroje, pokud potřebujete dokument rozdělit na více částí, které poté můžete nezávisle na sobě formátovat nebo upravovat. Vytvoření nebo odstranění oddílu patří mezi základní znalosti práce s Wordem a my vám v tomto článku ukážeme, jak na to.

Také, jak rozdělit stránku ve wordu na dva sloupce?

Rozdělení textu do více sloupců je přitom v textovém editoru Word velmi snadné. Přejděte na kartu »Rozložení« a v části »Vzhled stránky« klepněte na »Sloupce«. Z nabídky pak zvolte počet sloupců, buďto z připravených předvoleb, nebo s použitím funkce »Další sloupce«. Jak propojit záhlaví? Vyberte Rozložení > konce > Další stránka. Poklikejte na záhlaví nebo zápatí na první stránce nového oddílu. Kliknutím na Propojit s předchozím tuto možnost vypněte, a zrušte tak propojení záhlaví nebo zápatí s předchozím oddílem. Poznámka: Záhlaví a zápatí jsou propojená samostatně.

Kde je záhlaví?

Záhlaví je text, který je umístěn v horní části stránky a je vizuálně oddělen od vlastního obsahu. Tento knižní prvek najdeme především v knihách, katalozích, bulletinech, časopisech, novinách a dalších vícestranných publikacích a periodikách.

By Osbourn

Jak prenest na nový iPhone? :: Jak udělat ve Wordu Záhlaví?
Užitečné odkazy