Domovská stránka > J > Jak Spárovat Hodinky S Mobilem?

Jak spárovat hodinky s mobilem?

Ujistěte se, že jsou chytré hodinky nabité a na telefonu je povolena technologie Bluetooth. Spusťte aplikaci Wear OS by Google a podle pokynů na obrazovce spárujte hodinky. Pokud se nepřipojí, zkontrolujte nabídku Bluetooth na telefonu. Pokud jsou v seznamu zařízení uvedeny chytré hodinky, odeberte je.

Přečtěte si více

Jak spárovat watch?

Spárování s Androidem. Chytré hodinky zapněte a z nabídky menu přejděte do sekce Bluetooth, kde by měly být vidět ostatní zařízení s aktivním Bluetooth připojením. V případě, že tomu tak není, stačí přepnout z „Off“ na „On“. Nyní budou vaše hodinky skrz Bluetooth viditelné i pro váš telefon. Také, jak znovu spárovat apple watch? Stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se neobjeví posuvník Vypnout. Stiskněte a podržte korunku Digital Crown a potom klepněte na Resetovat. Jakmile se spárování hodinek Apple Watch zcela zruší, můžete je spárovat znovu. Nezapomeňte, že budete potřebovat Apple ID a heslo, které bylo použito k nastavení hodinek.

Jak spárovat hodinky?

V obou systémech (iOS i Androidu) stačí otevřít Nastavení, v otevřeném menu vybrat Bluetooth a následně kliknout na posuvník. Dosah bezdrátové technologie Bluetooth nicméně může být omezen jen na několik metrů, chytré hodinky proto raději ponechte poblíž telefonu. Jak preinstalovat Apple Watch? Na iPhonu otevřete aplikaci Watch a klepněte na panel Moje hodinky. Klepněte nahoře na obrazovce na Všechny hodinky. Klepněte na informační tlačítko vedle názvu vašich hodinek. Klepněte na Zrušit spárování Apple Watch a pak dalším klepnutím na tlačítko Zrušit spárování akci potvrďte.

Jak spárovat hodinky s mobilem Xiaomi?

Klikněte na položku Spárovat

Ve svém chytrém telefonu jděte přes Nastavení do Bluetooth. Bluetooth v telefonu musí být opět zapnuté. V kategorii Bluetooth navíc uvidíte také dostupná zařízení, mezi kterými budou i vaše chytré hodinky. Klikněte proto na jejich ikonku.
Jak spárovat Apple Watch s telefonem? Chcete‑li Apple Watch zapnout, stiskněte postranní tlačítko a držte ho, dokud se nezobrazí logo Apple. Přibližte iPhone k Apple Watch, počkejte, až se na iPhonu objeví obrazovka párování s Apple Watch, a klepněte na Pokračovat. Také můžete na iPhonu otevřít aplikaci Apple Watch a klepnout na Spárovat nové hodinky.

Jakou aplikaci na chytré hodinky?

Google Keep

Aplikaci, která je zcela zdarma, můžete používat na Apple hodinkách i na chytrých hodinkách s Android Wear.
Tak jak spárovat xiaomi mi watch? Přihlaste se ke svému účtu Mi v aplikaci Xiaomi Wear /Xiaomi Wear Lite, vyberte Přidat zařízení a podle pokynů přidejte hodinky. Vyhovějte žádosti o spárování na hodinkách. Když se na telefonu i na hodinkách zobrazí stejný párovací kód, spárování dokončíte klepnutím na Spárovat na telefonu.

Jak spárovat hodinky Amazfit?

Stáhněte si aplikaci Amazfit (Zepp) z Apple Store nebo Google Play Store a zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu. 2. Otevřete aplikaci, přejděte na „Profil - Přidat zařízení - Hodinky - Amazfit GTS“ a nasměrujte skener na QR kód v hodinkách. Poté můžete rychle spárovat zařízení.

By Clippard Rebolledo

Jak dlouho trva aktualizace Apple Watch? :: Jak synchronizovat Fotky z iPhone?
Užitečné odkazy