Domovská stránka > J > Jakou Aplikaci Na Hodinky Xiaomi?

Jakou aplikaci na hodinky Xiaomi?

K propojení hodinek s chytrým telefonem slouží aplikace Xiaomi Wear – konkrétně podporuje hodinky Mi Watch a Mi Watch Lite a náramky Mi Smart Band 4C a Mi 6. Jejím úkolem je především synchronizace dat mezi hodinkami/náramkem a chytrým telefonem. Veškerá data o fyzických aktivitách jsou synchronizována do cloudu.

Přečtěte si více

Podle toho, jak připojit mi watch lite?

Otevřete aplikaci Xiaomi Wear / Xiaomi Wear Lite a poté se přihlaste ke svému účtu Mi. Zvolte Přidat zařízení a podle pokynů hodinky přidejte. Když se na telefonu i na hodinkách zobrazí identický párovací kód, dokončete spárování klepnutím na Párovat. Jak propojit Xiaomi hodinky s telefonem? Opravdu je nutné před párováním náramku nainstalovat aplikaci Mi Fit a přes ni teprve spárovat náramek. Ten začne vibrovat a čeká na dotek. Doporučujeme na tlačítko „ťukat“, než se na displeji telefonu objeví značka „točícího se kolečka“.

Jak nastavit chytré hodinky Xiaomi?

Spusťte aplikaci Xiaomi Wear/Mi Fit/Zepp. Stiskněte tlačítko pro zobrazení spuštěných aplikací (čtvereček v dolním panelu). Klepněte na tlačítko s obrázkem matice, čímž vstoupíte do nastavení aplikace. Co je Zepp? Čínská společnost Huami, jejíž chytré náramky a hodinky ze série Amazfit jsou velmi populární po celém světě, se rozhodla pro celkem radikální změnu jména stejnojmenné mobilní aplikace. V Obchodě Play je nyní nástroj, se kterým jde elektronika této značky využít naplno, přejmenován z Amazfit na Zepp.

Co je aplikace mi Credit?

Aplikace Mi Credit (stejně jako několik dalších Xiaomi app) se objeví po zvolení regionu Indie. Ten mimo jiné zpřístupní i několik dalších funkcí jako např. funkce Mi Message (obdoba iMessage od Applu) v defaultní aplikaci Zprávy. Jak Sparovat hodinky Xiaomi s Iphonem? Spárování zařízení s Bluetooth doplňkem

  1. Na zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Neodcházejte z této obrazovky, dokud spárování doplňku nedokončíte.
  2. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se na zařízení neobjeví.
  3. Až se na obrazovce objeví název doplňku, klepnete na něj.

Jak zapnout chytré hodinky?

Naučte se své chytré hodinky zapnout a vypnout.

  1. Zapněte chytré hodinky: Stiskněte a podržte tlačítko Domů, dokud se nerozsvítí displej.
  2. Vypněte chytré hodinky: Stiskněte a podržte tlačítko Domů, dokud se na displeji nezobrazí nabídka možností. Stiskněte Vypnout.
Jak nastavit hodinky Amazfit? Otevřete aplikaci, přejděte na „Profil - Přidat zařízení - Hodinky - Amazfit GTS“ a nasměrujte skener na QR kód v hodinkách. Poté můžete rychle spárovat zařízení. 3. Klepnutím na hodinky přijměte požadavek na spárování a dokončete proces.

Když to vezmeme v úvahu, proč mi nejdou spárovat hodinky s telefonem?

Při párování může být vyžadován také přístup k poloze a pro jistotu tak můžete zapnout i GPS telefonu. Obdobně může být nárokován i přístup k internetu, ať už prostřednictvím WiFi, nebo mobilní sítě. Doporučováno je rovněž aktualizování systému telefonu na nejnovější možnou verzi.

By Hermie

Jak spárovat Xiaomi? :: Jak kreslit v Pages?
Užitečné odkazy