Domovská stránka > J > Jak Vybrat Hodinky S Nfc?

Jak vybrat hodinky s NFC?

Typ hodinek s NFC čipem

  1. Chytré hodinky s NFC čipem s hranatým displejem se lépe dotykově ovládají. Jejich vzhled je díky tvaru displeje velmi nápadný.
  2. Chytré hodinky s NFC čipem s kulatým displejem na první pohled nerozeznáte od klasických hodinek.

Přečtěte si více

Kdy bude Samsung pay v ČR?

Samsung Pay se neplánuje

V tuto chvíli Samsung nemohl potvrdit ani vyvrátit informace o vývoji aplikace pro novou platformu. Navíc české zastoupení společnosti Samsung uvádí, že neočekává dostupnost služby Samsung Pay v našem regionu.
Tak jak platit samsung watch 3? Nyní tak můžou majitelé nových chytrých hodinek od Samsungu nechat peněženku, kartu i mobilní telefon doma, a přesto platit bezkontaktně. Bezkontaktní platby přes Google Play umožňuje nový operační systém hodinek, Wear OS Powered by Samsung, který vznikl spoluprací Samsungu a společnosti Google.

Můžete se také zeptat, jak platit bezkontaktně mobilem?

Zkontrolujte nastavení vašeho mobilního telefonu, zda je zapnutá funkce NFC. Pro platby do 500 Kč stačí mobil probudit a přiložit k bezkontaktnímu terminálu. Při nákupech nad 500 Kč je potřeba ho odemknout (PIN, gesto, otisk prstu,…). Potvrzení platby uvidíte na displeji mobilu a v notifikační zprávě. Můžete se také zeptat, jak se platí gopay? Do rozhraní platební brány zadá údaje platební karty – číslo karty, datum platnosti a opíše CVC kód ze zadní strany karty. Platbu pak zákazník potvrdí – zmáčkne tlačítko Zaplatit. Systém GoPay obdrží požadavek na platbu a následně posílá požadavek na schválení platby do autorizačního centra.

Podle toho, jak používat nfc v mobilu?

NFC vysílá nebo přijímá data na základě rádiových vln, což je stejný princip, na kterém funguje Bluetooth, Wi-Fi a další bezdrátové signály. Od Bluetooth a Wi-Fi se však NFC odlišuje tím, že k přenosu informací používá elektromagnetickou indukci. Díky tomu může být komunikace navázána i s pasivními součástkami. Jak zapnout NFC? Oblastí NFC můžete klepnout na jiný telefon, příslušenství, štítek nebo čtečku.

  1. Klepněte na možnost Nastavení > Další > NFC .
  2. Nastavte možnost NFC na hodnotu Zapnuto .

Jak nastavit platbu NFC?

Dá se říci, že telefon s NFC lze používat místo platební karty. Zda Váš telefon podporuje NFC zjistíte z technické specifikace nebo ze systémového nastavení přímo v mobilu, kde byste měli najít přepínač NFC. Při zapnuté funkci NFC pak stačí přiložit k platebnímu terminálu mobil a proběhne platba. Které telefony mají NFC? NFC podporují telefony Samsung, Huawei i LG

Není nic jednoduššího než to zjistit! Uvedeno by to mělo být v technické specifikaci vašeho telefonu, stejně tak je informace obsažena i v systémovém nastavení, a to konkrétně v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další. Zde by měl být dostupný přepínač NFC.

Pokud jde o to, jak funguje nfc v hodinkách?

Pokud stojíte u platebního terminálu v obchodě nebo restauraci, jednoduše odemknete svůj mobilní telefon nebo chytré hodinky, přiložíte je k terminálu a během pár sekund obdržíte na svém zařízení informaci o potvrzení platby, kterou musíte potvrdit. A to je vše!

By Morgana Sanchezraymundo

Jak se s někým spojit přes Skype? :: Jak platit přes hodinky?
Užitečné odkazy