Domovská stránka > J > Jak Platit Přes Hodinky?

Jak platit přes hodinky?

Platební karta se jednoduše nahraje do příslušné aplikace v mobilním telefonu. Pro placení iPhonem je to Wallet, pro placení hodinkami Apple Watch slouží aplikace Watch, pro telefony s Androidem se využije Google Pay, pro chytré hodinky Garmin je určena virtuální peněženka Garmin Pay.

Přečtěte si více

Tak jak funguje placeni hodinkami?

Platby v obchodech

Přiložte hodinky k bezkontaktní platební čtečce, dokud neuslyšíte zvuk nebo neucítíte vibrace. Pokud se zobrazí výzva, bez ohledu na typ používané karty zvolte možnost Kredit. U transakcí debetními kartami budete muset zadat PIN. Použijte PIN, který máte nastavený u své banky.
Lidé se také ptají, kdy se bude platit hodinkami samsung? Samsung u příležitosti premiéry hodinek na novém systému Wear OS, který nese oficiální označení Wear OS Powered by Samsung, potvrdil, že společně se startem hodinek (27. srpna), budou v Česku spuštěny mobilní platby Google Pay! A to je pro uživatele hodinek od Samsungu dobrá a špatná zpráva zároveň.

Pokud jde o to, jak platit mobilním telefonem?

Platby v obchodech

  1. krok: Telefon probuďte a odemkněte. Zapněte obrazovku telefonu a odemkněte ho.
  2. krok: Přiložte zadní stranu telefonu na několik vteřin k platební čtečce. Po zaplacení se na obrazovce zobrazí modrý symbol zaškrtnutí.
  3. krok: Pokud se zobrazí výzva, postupujte podle instrukcí na obrazovce.
A další otázka, jak zapnout nfc samsung? Zapnutí NFC (Near Field Communication)
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Připojená zařízení Předvolby připojení NFC.
  3. Zapněte možnost Používat NFC.

Jak platit Smart Watch?

V rámci systému Wear OS je dostupná možnost placení přes Google Pay. Platební kartu vložíte do hodinek pomocí standardní aplikace Google Pay a telefonem pouze potvrdíte její přidání. Můžete se také zeptat, jak platit hodinkami apple watch? Placení pomocí Apple Watch

  1. Dvakrát stiskněte boční tlačítko.
  2. Automaticky se otevře výchozí karta. Pokud chcete vybrat jinou kartu, sjeďte dolů.
  3. Podržte displej Apple Watch v blízkosti bezkontaktní čtečky, dokud neucítíte poklepání a neuslyšíte pípnutí.

Jak platit hodinkami Xiaomi?

Platební službu Xiaomi Pay lze aktivovat v rámci aplikace Mi Fitness, která slouží pro spárování chytrého telefonu s hodinkami. Po spuštění aplikace jednoduše stačí zvolit záložku „Zařízení “ a poté již vyhledat tlačítko „Xiaomi Pay“. Které banky podporují platby hodinkami? Jaké banky/služby platby hodinkami podporují?

  • Air Bank.
  • Banka Creditas.
  • Curve.
  • Česká spořitelna.
  • ČSOB.
  • Fio banka.
  • Komerční banka.
  • Moneta Money Bank.

Jak platit s Galaxy watch?

Samotné placení je maximálně snadné a intuitivní. Pokud chcete hodinkami zaplatit, stačí mít aktivované NFC a spustit aplikaci Google Pay. V případě Galaxy Watch4 není problém si nastavit spuštění aplikace zkratkou v podobě dvojitého zmáčknutí horního fyzického tlačítka.

By Snell

Jak vybrat hodinky s NFC? :: Jak na RAID 1?
Užitečné odkazy