Domovská stránka > J > Jak Spárovat Chytré Hodinky?

Jak spárovat chytré hodinky?

klikněte na položku „Zařízení“, následně „Přidat“ a „Inteligentní hodinky“, vyberte název zařízení, klikněte na možnost „Spárovat“ a klepněte na název, který se shoduje s názvem vašich hodinek, na hodinkách potvrďte žádost o spárování.

Přečtěte si více

Jakou aplikaci na chytré hodinky?

Google Keep

Aplikaci, která je zcela zdarma, můžete používat na Apple hodinkách i na chytrých hodinkách s Android Wear.
Jak spárovat chytré hodinky Xiaomi? Ve svém chytrém telefonu jděte přes Nastavení do Bluetooth. Bluetooth v telefonu musí být opět zapnuté. V kategorii Bluetooth navíc uvidíte také dostupná zařízení, mezi kterými budou i vaše chytré hodinky. Klikněte proto na jejich ikonku.

A další otázka, jak zapnout hodinky?

Jak chytré hodinky zapnout a vypnout

  1. Zapněte chytré hodinky: Stiskněte a podržte tlačítko Domů, dokud se nerozsvítí displej.
  2. Vypněte chytré hodinky: Stiskněte a podržte tlačítko Domů, dokud se na displeji nezobrazí nabídka možností. Stiskněte Vypnout.
A další otázka, jak sparovat mi watch s telefonem? Přihlaste se ke svému účtu Mi v aplikaci Xiaomi Wear /Xiaomi Wear Lite, vyberte Přidat zařízení a podle pokynů přidejte hodinky. Vyhovějte žádosti o spárování na hodinkách. Když se na telefonu i na hodinkách zobrazí stejný párovací kód, spárování dokončíte klepnutím na Spárovat na telefonu.

Jak synchronizovat hodinky?

Vynucení synchronizace hodinek a telefonu

  1. Na telefonu otevřete aplikaci Google Fit .
  2. Ve spodní části klepněte na Deník.
  3. Nahoře klepněte na Synchronizovat .
Jak spárovat watch? Spárování s Androidem. Chytré hodinky zapněte a z nabídky menu přejděte do sekce Bluetooth, kde by měly být vidět ostatní zařízení s aktivním Bluetooth připojením. V případě, že tomu tak není, stačí přepnout z „Off“ na „On“. Nyní budou vaše hodinky skrz Bluetooth viditelné i pro váš telefon.

Jak spárovat Armodd?

Spárování telefonu s hodinkami pak vyžaduje zapnout Bluetooth na vašem telefonu a v aplikaci WearHealth vybrat v menu položku Můj. Klepnutím na (+) Připojte přístroj se spustí hledání (skenování) dostupných přístrojů. Jak nastavit Smart Bracelet? Nejprve dlouhým stisknutím dotykového tlačítka zapněte hodinky. Zkontrolujte, zda je na chytrém telefonu povoleno bluetooth. Poté otevřete aplikaci „LEFUN HEALTH“, vyberte v levém horním rohu vstup do menu a zvolte možnost „Lefun/Unconnected“. Vyberte vaše hodinky a pak potvrďte spárování volbou „Spárovat“.

Jak spárovat chytré hodinky s Iphonem?

Otevřete aplikaci Apple Watch na iPhonu. Klepněte na Moje hodinky a potom na volbu „Všechny hodinky“ v horní části obrazovky. Klepněte na Přidat hodinky a postupujte podle pokynů na displeji.

By Thenna

Jak Sparovat hodinky Mi? :: Jak nastavit aplikaci na pozadí?
Užitečné odkazy