Domovská stránka > J > Jak Dlouho Trva Aktualizace Apple Watch?

Jak dlouho trva aktualizace Apple Watch?

Stáhněte aktualizaci. Jestli se zobrazí výzva k zadání přístupového kódu k iPhonu nebo Apple Watch, zadejte ho. Počkejte, než se na Apple Watch zobrazí ukazatel průběhu. Dokončení aktualizace může trvat pár minut nebo až hodinu.

Přečtěte si více

Jak vyresetovat Apple Watch?

Stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud neuvidíte volbu Vypnout. Stiskněte a podržte Digital Crown, dokud neuvidíte možnost Vymazat veškerý obsah a nastavení. Klepněte na tlačítko Resetovat a poté potvrďte opětovným klepnutím na Resetovat. Počkejte, než proces skončí, a pak Apple Watch znova nastavte. Pokud jde o to, jak zrušit spárování apple watch bez telefonu? V případě, že chcete zrušit spárování vašeho Apple Watch aniž byste museli používat svůj telefon, pak vám nezbude nic jiného než reset vaše chytré hodinky Apple. Buďte opatrní, když si vyberete Vymazat obsah a nastavení, všechna vaše data i nastavení budou odstraněna z vašeho Apple Watch.

Můžete se také zeptat, jak nastavit apple watch rucne?

Vycentrujte ciferník tak, aby byl uprostřed hledáčku iPhonu. Počkejte, než se zobrazí zpráva, že Apple Watch jsou spárované. Pokud nemůžete fotoaparát použít, nevidíte animaci párování nebo ji iPhone nedokáže přečíst, klepněte na Spárovat Apple Watch ručně a postupujte podle zobrazených pokynů. Jak spárovat hodinky Smartwatch? Následně se držte tohoto postupu:

  1. zapněte hodinky dlouhým podržením tlačítka Domů,
  2. aktivujte Bluetooth na svém telefonu a spusťte aplikaci Galaxy Wearable,
  3. v aplikaci klikněte na možnost „Připojit Gear“,
  4. vyberte vaše hodinky a spusťte párování,
  5. postupujte podle pokynů na obrazovce.

Když to vezmeme v úvahu, jak spárovat armodd?

Spárování telefonu s hodinkami pak vyžaduje zapnout Bluetooth na vašem telefonu a v aplikaci WearHealth vybrat v menu položku Můj. Klepnutím na (+) Připojte přístroj se spustí hledání (skenování) dostupných přístrojů. Jak spustit chytré hodinky? Spárování

Nyní na chytrém telefonu spusťte Bluetooth, který umožní bezdrátovou komunikaci mezi chytrými hodinkami a smartphonem (někdy je vyžadována také aktivace GPS). Dále postupujeme dle instrukcí zobrazených mobilní aplikací nebo samotnými chytrými hodinkami.

Jak prejmenovat Apple Watch?

Změna názvu Apple Watch

  1. Na iOS zařízení otevřete aplikaci Watch a klepněte na panel Moje hodinky.
  2. Přejděte do části Obecné > Informace.
  3. Klepněte na první řádek, kde je uvedený název zařízení.
  4. Přejmenujte zařízení a na klávesnici klepněte na Hotovo.
Jak se Zapinaji Apple Watch? Zapnutí: Jsou‑li Apple Watch vypnuté, stiskněte postranní tlačítko a držte je, dokud se neobjeví logo Apple (displej může nejprve zůstat na okamžik černý). Jakmile se hodinky Apple Watch zapnou, zobrazí se ciferník. Vypnutí: Za normálních okolností je vhodné nechat Apple Watch trvale zapnuté.

Jak pouzivat Apple Watch se?

Používání Apple Watch

  1. Stisknutím zobrazíte ciferník nebo plochu.
  2. Dvojitým stisknutím se vrátíte do poslední aplikace.
  3. Stisknutím a podržením aktivujete Siri.
  4. Otáčením přiblížíte nebo oddálíte zobrazení, případně změníte, co je na obrazovce.

By Gaal

Jak propojit iPhone se sluchatky? :: Jak spárovat hodinky s mobilem?
Užitečné odkazy