Domovská stránka > J > Jak Sparovat Hodinky Mi?

Jak Sparovat hodinky Mi?

Na telefonu si zapněte funkci Bluetooth je dobré si pamatovat nebo zapsat párovací kód, který budete muset zadat i do hodinek. Dejte vyhledat zařízení Bluetooth, nezapomeňte si zapnout hodinky a po nalezení hodinek M26 na nich i na telefonu dejte spárovat, uvedený kod zadejte po upozornění do hodinek a je spárované.

Přečtěte si více

Jak zapnout Galaxy watch?

Chcete-li zařízení Galaxy Watch zapnout nebo vypnout, stiskněte tlačítko a podržte ho. Stisknutím tohoto tlačítka zapnete obrazovku. Stisknutím a podržením po dobu delší než 7 sekund zařízení Galaxy Watch restartujete. Jak zapnout hodinky Venus? Zapnout: Hodinky zapneme jedním 3sekundovým dotykem v dotykové oblasti. Zobrazí se hlavní rozhraní. Ovládání tlačítkem: Jedním dotykem v dotykové oblasti zapneme rozhraní displeje. Má-li aktuální rozhraní ještě dílčí rozhraní, zobrazí se po 3sekundovém přidržení dotykové oblasti.

Jak Sparovat hodinky z mobilem?

Ujistěte se, že jsou chytré hodinky nabité a na telefonu je povolena technologie Bluetooth. Spusťte aplikaci Wear OS by Google a podle pokynů na obrazovce spárujte hodinky. Pokud se nepřipojí, zkontrolujte nabídku Bluetooth na telefonu. Pokud jsou v seznamu zařízení uvedeny chytré hodinky, odeberte je. Lidé se také ptají, proč mi nejdou spárovat hodinky s telefonem? řešení je vybít hodinky a zapínat tlačítkem až nepůjdou zapnou vůbec. Pak připojit hodinky na nabíječku a mělo by se zobrazit datum 01/01 a 09:00 hod. Tím se hodinky restartují do továrního nastavení a půjdou párovat. Po spárování doporučuji aktualizovat FW přes aplikaci iGET GO.

Jak spárovat hodinky Amazfit?

Stáhněte si aplikaci Amazfit (Zepp) z Apple Store nebo Google Play Store a zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu. 2. Otevřete aplikaci, přejděte na „Profil - Přidat zařízení - Hodinky - Amazfit GTS“ a nasměrujte skener na QR kód v hodinkách. Poté můžete rychle spárovat zařízení. Jak znovu spárovat Apple Watch? Stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se neobjeví posuvník Vypnout. Stiskněte a podržte korunku Digital Crown a potom klepněte na Resetovat. Jakmile se spárování hodinek Apple Watch zcela zruší, můžete je spárovat znovu. Nezapomeňte, že budete potřebovat Apple ID a heslo, které bylo použito k nastavení hodinek.

Jak dlouho trva aktualizace Apple Watch?

Stáhněte aktualizaci. Jestli se zobrazí výzva k zadání přístupového kódu k iPhonu nebo Apple Watch, zadejte ho. Počkejte, než se na Apple Watch zobrazí ukazatel průběhu. Dokončení aktualizace může trvat pár minut nebo až hodinu. Podle toho, jak nastavit nové apple watch? Nastavení Apple Watch

  1. Zapněte Apple Watch a nasaďte si je.
  2. Podržte Apple Watch u iPhonu.
  3. Podržte iPhone nad animací
  4. Nastavte hodinky jako nové, nebo je obnovte ze zálohy.
  5. Přihlášení pomocí Apple ID.
  6. Vyberte nastavení
  7. Vytvořte si kód.
  8. Vyberte funkce a aplikace.

Také, jak resetovat hodinky armodd?

Na hodinkách stiskněte tlačítko ZPĚT, potahováním najděte Nastavení a přejděte do Nastavení > Obecná nastavení > Informace o hodinkách > Restart hodinek. Nejprve klepněte na možnost Restart hodinky a potom klepnutím na ikonu potvrďte restart.

By Brett

Jak upgradovat grafiku u notebooku? :: Jak spárovat chytré hodinky?
Užitečné odkazy