Domovská stránka > J > Jak Pripojit Hodinky Xiaomi K Telefonu?

Jak pripojit hodinky Xiaomi k telefonu?

Dobrý den, aplikace Amazfit je v Obchodě Play dostupná pro telefony s Androidem 5.0 a vyšším, čili určitě musí jít na Mi A3 nainstalovat. Párování provádějte z té aplikace, nikoli z Nastavení-Bluetooth.

Přečtěte si více

Jak spojit hodinky s mobilem?

Ujistěte se, že jsou chytré hodinky nabité a na telefonu je povolena technologie Bluetooth. Spusťte aplikaci Wear OS by Google a podle pokynů na obrazovce spárujte hodinky. Pokud se nepřipojí, zkontrolujte nabídku Bluetooth na telefonu. Pokud jsou v seznamu zařízení uvedeny chytré hodinky, odeberte je. Jak Sparovat hodinky? Jak spárovat chytré hodinky s telefonem – OBSAH

  1. Ověřte kompatibilitu, zapněte Bluetooth.
  2. Stáhněte mobilní aplikaci.
  3. Pokračujte dle instrukcí
  4. Nejčastější problémy a jejich řešení

Jak nabít hodinky Xiaomi?

Nabíjecí kabel Xiaomi pro Mi Band

Z jedné strany do držáku upevníte tělo vašeho náramku, druhý konec s konektorem USB připojíte třeba do počítače či notebooku. Nabíječka má délku 15 cm a váží 181 g. Je pohodlně přenosná a snadná pro uložení.
Když to vezmeme v úvahu, jak sparovat xiaomi mi watch lite? Otevřete aplikaci Xiaomi Wear / Xiaomi Wear Lite a poté se přihlaste ke svému účtu Mi. Zvolte Přidat zařízení a podle pokynů hodinky přidejte. Když se na telefonu i na hodinkách zobrazí identický párovací kód, dokončete spárování klepnutím na Párovat.

Jak Sparovat hodinky Xiaomi s Iphonem?

Spárování zařízení s Bluetooth doplňkem

  1. Na zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Neodcházejte z této obrazovky, dokud spárování doplňku nedokončíte.
  2. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se na zařízení neobjeví.
  3. Až se na obrazovce objeví název doplňku, klepnete na něj.
Tak jak spárovat apple watch s telefonem? Chcete‑li Apple Watch zapnout, stiskněte postranní tlačítko a držte ho, dokud se nezobrazí logo Apple. Přibližte iPhone k Apple Watch, počkejte, až se na iPhonu objeví obrazovka párování s Apple Watch, a klepněte na Pokračovat. Také můžete na iPhonu otevřít aplikaci Apple Watch a klepnout na Spárovat nové hodinky.

Pokud jde o to, jak sparovat mi watch s telefonem?

Přihlaste se ke svému účtu Mi v aplikaci Xiaomi Wear /Xiaomi Wear Lite, vyberte Přidat zařízení a podle pokynů přidejte hodinky. Vyhovějte žádosti o spárování na hodinkách. Když se na telefonu i na hodinkách zobrazí stejný párovací kód, spárování dokončíte klepnutím na Spárovat na telefonu. Pokud jde o to, jak spárovat hodinky smart bracelet? Ujistěte se, že má chytrý telefon zapnuté Bluetooth.Za druhé, Otevřete aplikaci, stiskněte levý horní roh, vstupte do seznamu funkcí APP, pak stiskněte ikonu aplikace - stiskněte tlačítko „Hledat“, vyberte správné MAC číslo náramku, zobrazí se žádost o párování Bluetooth, stiskněte párovat.

Jak spravne nastavit hodinky?

poloha pokud mají vaše hodinky i datum) a pootočením nastavit přesný čas. Nejlepší postup je zastavit hodinky s vteřinovkou přímo na 12. pozici a následně nastavit přesně na minutu čas a ve chvíli, kdy níže uvedený čas bude i na níže uvedeném časovači, tak korunku vrátit do 1. polohy (zacvaknout k pouzdru).

By Honoria Cleckner

Jak spárovat watch? :: Jak si pustit pisnicku na Spotify?
Užitečné odkazy