Domovská stránka > J > Jak Rozdělit Zip Na Dva Soubory?

Jak rozdělit ZIP na dva soubory?

Chcete-li rozdělit složky ZIP pomocí 7-Zip, klikněte pravým tlačítkem na soubor a přejděte na 7-Zip> Extrahovat soubory…. Ve výchozím nastavení program uloží výstupní složku do stejného adresáře jako původní ZIP a pojmenuje jej názvem souboru ZIP. V zobrazeném okně však můžete změnit výstupní umístění a název souboru.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak otevřít archiv?

Na archiv jednoduše kliknete dvojklikem (otevře se obsah archivu) a v Průzkumníkovi Windows se vám zobrazí obsah složky. Se soubory můžete následně pracovat stejně, jako by šlo o běžnou složku. Co je to RAR soubor? RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut.

Podle toho, jak otevřít soubor v rar?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener. Můžete se také zeptat, jak si zamknout soubor? Vyberte Soubor > Informace. Vyberte pole Zamknout sešit a zvolte Šifrovat pomocí hesla. Zadejte heslo do pole Heslo a pak vyberte OK. Potvrďte heslo do pole Znovu zadat heslo a pak vyberte OK.

Jak zamknout slozku ve Windows?

Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data). Jak přidat heslo k souborů? Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku (nebo je stiskněte a podržte) a vyberte Vlastnosti. Vyberte tlačítko Upřesnit a zaškrtněte políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Výběrem tlačítka OK zavřete dialogové okno Upřesnit atributy, vyberte Použít a pak vyberte OK.

Můžete se také zeptat, jak co nejvíce zmenšit soubor?

Soubory lze komprimovat i pomocí vestavěného nástroje přímo ve Windows. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na soubor, zvolit „Odeslat“ a následně vybrat možnost „Komprimovaná složka (Metoda ZIP)“. Jak zmenšit velikost souborů TIFF? Jak změnit velikost TIFF

  1. Otevřete zdarma online stránky Změnit velikost TIFF.
  2. Kliknutím do oblasti předání souboru nahrajte soubory TIFF nebo přetáhněte soubory TIFF.
  3. Pro operaci můžete nahrát maximálně 10 TIFF souborů.
  4. Nastavte možnosti, které chcete provést pro změnu velikosti.
  5. Klikněte na tlačítko Změnit velikost.

Když to vezmeme v úvahu, jak zmenšit velikost fotografií?

Jednou z nejpopulárnějších aplikací je „Image size“. Jakmile si ji stáhnete a vložíte do ní vybrané fotky, které chcete zmenšit, stačí už jen vybrat možnost změnit velikost. Požadovanou velikost či rozměry můžete zadat ručně prostřednictvím nejrůznějších jednotek jako jsou pixely, milimetry, centimetry či palce.

By Boehike Laperle

Jak zkompletovat PDF? :: Jak oznacit obrázek?
Užitečné odkazy