Domovská stránka > J > Jak Porovnat Dva Soubory?

Jak porovnat dva soubory?

Word snadno umožňuje porovnat dva dokumenty a označit, co se v nich liší. Ve Wordu klikněte na kartu Revize a na tlačítko Porovnat. Potom vyberte originální dokument a revidovaný dokument a klikněte na OK. Otevře se dokument, který bude mít vyznačení rozdíly.

Přečtěte si více

Jak porovnat 2 Excely?

Jak porovnat sešity přímo z Excelu? Pokud máte doplněk aktivován, v pásu karet se nabídne nová karta INQUIRE. Nyní stačí mít otevřené dva podobné sešity a na kartě Inquire aktivovat příkaz Compare Files. Poté určíte, které se dva sešity se mají vůči sobě porovnávat a spustíte sestavu. Jak porovnat text v Excelu? Porovnání textu v Excelu - Příklad č.

Krok 3 : Nejprve napište IF vzorec následovaný EXACT, jako = IF (EXACT (…)) Krok 4 : Nyní vyberte B2 v buňkách Text 1 a D2 v Text 2 a zavřete závorku. Krok 5 : Nyní bude požadovat hodnotu value_if_true a value_if_false, vložte hodnotu pro stejné.

Tak jak porovnat dva dokumenty v pdf?

Porovnání souborů PDF:

  1. V aplikaci Acrobat pro Mac nebo PC zvolte Nástroje > Porovnat soubory.
  2. Kliknutím na možnost Vybrat soubor vlevo vyberte starší verzi souboru pro porovnání.
  3. Kliknutím na možnost Vybrat soubor vpravo vyberte novější verzi souboru pro porovnání.
  4. Klikněte na tlačítko Porovnat.
Jak najít shodu v Excelu? 1.1 Porovnejte buňky ve stejném řádku pro přesnou shodu

Stisknout vstoupit a přetáhněte rukojeť výplně dolů do buňky D8. Pokud vzorec vrátí TRUE, hodnoty dvou sloupců jsou zcela stejné, pokud vrátí FALSE, jsou odlišné.

Jak nainstalovat Spreadsheet Compare?

Porovnání dvou excelových sešitů Klikněte na Home (Domů) > Compare Files (Porovnat soubory). Zobrazí se dialogové okno Compare Files (Porovnat soubory). Klikněte na modrou ikonu složky u pole Compare (Porovnat) a vyhledejte umístění dřívější verze sešitu. Jak spárovat dvě tabulky v Excelu? Pro propojování tabulek v Excelu se nejčastěji používá funkce SVYHLEDAT (v anglické verzi Excelu VLOOKUP). Pomocí funkce SVYHLEDAT můžeme do tabulky doplnit hodnoty, které jsou uvedené v jiné tabulce. Funkce SVYHLEDAT patří do kategorie Vyhledávací funkce a funkce pro odkazy.

A další otázka, jak na funkce v excelu?

Funkce listu jsou seřazené do kategorií podle funkčnosti. Pokud chcete projít funkce v kategorii, klikněte na ni. Nebo stiskněte Ctrl+F pro vyhledání funkce po zadání prvních pár písmen nebo popisného slova. Jak porovnat data ve dvou sloupcích? Pokud chcete Visual Basic data ve dvou sloupcích porovnat pomocí makra, postupujte takto: Spusťte aplikaci Excel. Stisknutím kombinace kláves ALT+F11 spusťte Visual Basic editor. V nabídce Insert (Vložení) vyberte Module (Modul).

Jak udělat rozdíl v Excelu?

Poznámka: V aplikaci Excel neexistuje žádná funkce ODEČÍST. Použijte funkci SUMA a čísla, která chcete odečíst, převeďte na záporné hodnoty. Funkce SUMA(100;-32;15;-6) například vrátí výsledek 77.

By Werby

Jak hledat text v souborech? :: Jak rozdělit obrazovku Xiaomi?
Užitečné odkazy