Domovská stránka > J > Jak Zkompletovat Pdf?

Jak zkompletovat PDF?

Sloučení několika souborů PDF do jednoho dokumentu

Klikněte na tlačítko Vybrat soubory výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubory, které chcete sloučit pomocí nástroje aplikace Acrobat pro sloučení PDF. V případě potřeby změňte pořadí souborů. Klikněte na tlačítko Sloučit soubory.

Přečtěte si více

Jak převést Zfo do PDF?

Aplikace FormFiller pro editaci ZFO souborů Stáhněte si aplikaci pro Windows, která vám umožní vyplňovat chytré formuláře. Vyhnete se tím vypisování tiskopisů a zrychlíte komunikaci mezi lidmi ve firmě nebo na úřadě. Formuláře snadno převedete do PDF nebo je uložíte jako ZFO soubor. Také, jak zmenit soubor pdf? Zvolte Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Text a obrázky, které můžete upravovat, jsou označeny pomocí tečkovaných obrysů. Vyberte text, který chcete změnit. Na panelu Formát na pravé straně můžete vybrat písmo, velikost písma nebo jiné možnosti formátování.

Může se také zeptat, jak extrahovat stránky z pdf?

Otázky a odpovědi

  1. Použijte okénko výběru souborů ve vrchní části stránky a vyberte PDF soubor, ze kterého chcete extrahovat stránky.
  2. Následně klikněte na stránky, které chcete extrahovat.
  3. Vytvořte nový PDF soubor stisknutím odpovídajícího souboru.
  4. Uložte nový PDF soubor do počítače stisknutím tlačítka "Stáhnout".
Jak otevrit PDF z emailu? Chcete-li otevřít PDF připojený k e-mailové zprávě, otevřete danou zprávu a dvakrát klikněte na ikonu PDF. Chcete-li otevřít PDF připojený k otevřené webové stránce, klikněte na odkaz směřující na daný soubor PDF. PDF se obvykle otevře ve webovém prohlížeči.

Jak dát dvě PDF do jednoho?

V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF. Také, jak vložit soubor do pdf? Vložení výběru ze schránky do souboru PDF (Windows)

  1. Otevřete dokument s obsahem, který chcete přidat.
  2. Otevřete soubor PDF, který slouží jako základ pro zkombinovaný soubor.
  3. Zvolte možnost Nástroje > Uspořádat stránky.
  4. Na sekundárním panelu nástrojů zvolte příkaz Vložit > Ze schránky.

Podle toho, jak přidat další stránku do pdf?

Přidání stránky do PDF souboru: Vyberte stránku, která se má zobrazit před nově přidanou stránkou, vyberte volbu Úpravy > Vložit a pak vyberte volbu Stránka ze souboru nebo Prázdná stránka. Nová stránka se vloží za aktuálně zobrazenou stránku. Také, jak otevřít soubor zfo? Formulář lze otevřít pomocí programu „Software602 Form Filler“. Pokud ho má uživatel nainstalovaný, stačí k jeho otevření dvojklik myší na uloženém souboru.

Jak otevřít formulář Zfo?

Soubory s příponou . ZFO, které potřebujete k elektronickému vyplnění formuláře, lze otevřít v programu Software602 Form Filler. Instalační soubor, včetně návodu na instalaci, si můžete zdarma stáhnout a nainstalovat zde: Form Filler.

By Avaria Prusinski

Jak se davaji soubory do zipu? :: Jak rozdělit ZIP na dva soubory?
Užitečné odkazy