Domovská stránka > J > Jak Prehrat Stary Telefon Do Noveho?

Jak prehrat stary telefon do noveho?

Ať už používáte operačním systému Android či iOS, určitě doporučujeme zálohovat. Tu proveďte na svůj hlavní účet, tedy na Googlu účet v případě Androidu, anebo na iCloud v případě iOS. Na telefonu s Androidem stačí jít do nastavení, tam najít kolonku „Google“, zamířit až dolů kde je „Záloha“, a posléze provést zálohu.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak přetáhnout data ze starého iphonu do nového?

Přenos zálohy na iCloudu do nového zařízení

Klepněte na Wi-Fi síť, ke které se chcete připojit. Postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte obrazovku Aplikace a data, a potom klepněte na Obnovit ze zálohy na iCloudu. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID a heslem. Až k tomu budete vyzváni, zvolte zálohu.
Jak Pretahnout fotky z Rozbiteho telefonu? Aplikace k záchraně dat pro Android

V obchodě Google Play můžete najít třeba aplikaci Deleted Photo Recovery, která umí obnovit fotky smazané z interní paměti telefonu i z externí SD karty.

Jak poslat fotky do emailu?

Odeslání fotografií e-mailem:

  1. Vyberte fotografii nebo fotografie, které chcete odeslat (až 10 v jednom e-mailu).
  2. Na panelu nástrojů klikněte na tlačítko Sdílet a z místní nabídky vyberte položku E-mail.
Jak presunout fotky z galerie na SD kartu? V internim uložišti telefonu si vytvořte žlutou složku, pojmenujte ji stejně jak tu, kterou máte v app Galerie. Přetahejte do té složky ty samé fotky a jedině tak to pak jde v systémovém Správci souborů přesunout z interního uložiště telefonu na paměťovou kartu.

Jak Pretahnout fotky z Google?

Uložení fotek a videí

  1. Na počítači přejděte na adresu photos.google.com.
  2. Vyberte fotku nebo video.
  3. Klikněte na ikonu možností Stáhnout.
Jak obnovit fotky z Google? Obnovení fotek a videí
  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Dole klepněte na Knihovna na ikonu koše .
  3. Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.
  4. Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět: v aplikaci na prohlížení fotek vašeho zařízení, ve vaší knihovně Fotek Google,

Jak zkopírovat fotku v galerii?

Všechny vpravo označte ( v kroužcích modré zatržítko) a v přes nabídku „Více“(v kruhu tři vodorovné tečky) na spodu disleje dejte „Kopírovat“ > zvolte uložiště, kde máte onu nově vytvořenou složku otevřete ji > a v nabídce dole klikněte na levé „Vložit“. Pokud jde o to, jak kopírovat fotku? Pro zkopírování obrázku z prohlížeče obrázků do jiné aplikace klikněte na obrázek pravým tlačítkem a zvolte Kopírovat. Obrázek se zkopíruje do schránky, odkud jej můžete vložit do dokumentu v LibreOffice, obrázku v editoru Gimp nebo nějaké další aplikace.

Pokud jde o to, jak uložit obrázek?

Pokud si chcete stáhnout všechny své fotky a videa tak prvním krokem je návštěva služby Google Takeout na adrese takeout.google.com. Jedná se o speciální službu Googlu, která je určená pro jednoduché vyexportování obsahu z jakékoliv jeho služby.

By Kermie Peyton

Jak přesunout hru z disku C na disk D Steam? :: Jak přenést fotky z Androidu do Androidu?
Užitečné odkazy