Domovská stránka > J > Jak Zjistit Jak Je Stary Notebook?

Jak zjistit jak je stary notebook?

Nejjednodušší způsob, jak zjistit stáří notebooku, je ten, že se podíváte na výrobní štítek na spodní straně přístroje. Datum výroby je tam v mnoha případech uvedeno. Štítky jsou však provedeny odlišně – záleží totiž na výrobci i modelu, jak jsou údaje vyznačeny.

Přečtěte si více

A další otázka, jak obnovit předchozí relaci?

Obnova předchozí relace z nabídky Firefoxu

  1. Klikněte na tlačítko nabídky .
  2. Klikněte na Historie a poté na Obnovit předchozí relaci.
Jak nastavit automatické obnovení stránky? Google Chrome
  1. jděte na adresu rozšíření Page Refresh, klikněte na tlačítko Instalovat a povolte mu přístup.
  2. po nainstalování se v adresním řádku objeví kolečko ze šipek (pokud ho nevidíte zkuste otevřít nový panel nebo prohlížeč zavřít a otevřít)

Jak obnovit relaci?

Jak obnovit poslední relaci v Google Chrome

  1. Otevřete prohlížeč Google Chrome v počítači.
  2. Klikněte na ikona utility (ikona nabídky)
  3. cvaknutí Nastavení v nabídce.
  4. Přejděte dolů na na spouštěcích stránkách.
  5. Klikněte na Pokračujte tam, kde jste skončili.
Podle toho, jak si založit vlastní blog zdarma? Nejjednodušší variantou je zřídit si účet na nějaké blogové platformě a začít blogovat. Jsou to systémy určené přímo k blogování, jsou většinou zdarma a stačí se tam zaregistrovat a začít. Jedná se portály jako je český nejznámější Blog.cz nebo blog.idnes.cz patřící zpravodajskému portálu iDnes.

Jak zjistit autora článku na internetu?

Doporučujeme Vám tedy obrátit se přímo na zřizovatele webových stránek a požádat ho o dodání autora přepisu/překladu (?) článku, případně roku zveřejnění. V tomto případě by bylo vhodné uvést jak autora originálního textu (tedy David Life), tak (pravděpodobně) i přepisovatele/překladatele. Jak citovat když neznám autora? Pokud není autor uvedený, uvádíme odpovědnou organizaci. Pokud není uveden rok vydání či poslední aktualizace, uvádíme do závorky (nedatováno). V ostatních případech se jako rok vydání uvádí deklarovaný rok vložení, případně rok poslední aktualizace.

Jak citovat když není uveden autor?

Chybějící údaj vynecháme. Pokud není rok vydání uveden, ale našli jsme jej v jiném relevantním zdroji (např. v katalogu knihovny, stránky vydavatele), zapíšeme jej do hranatých závorek, např.: Paris: OECD, [2010]. Můžete se také zeptat, jak zjistit stáří graficke karty? Typ grafické karty zjistíte jednoduchým způsobem. Ve svém počítači kliknete na položku Start, poté vyberete Spustit a napíšete příkaz dxdiag. V okně přepnete na záložku Zobrazení, kde uvidíte všechny informace o grafické kartě.

Může se také zeptat, jak obnovit otevřená okna?

Konfigurace obnovy relace

Přejděte do sekce Obecné. V části Spuštění zaškrtněte volbu Otevřít předchozí okna nebo panely. Zavřete stránku about:preferences. Všechny provedené změny budou automaticky uloženy.

By Elmer Baghavann

Jak odemknout hlavní panel? :: Jak zjistit historii vyhledávání?
Užitečné odkazy