Domovská stránka > J > Jak Přesunout Hru Z Disku C Na Disk D Steam?

Jak přesunout hru z disku C na disk D Steam?

Po vytvoření knihovny Steamu na disku, kam chcete přesunovat hry, už jen stačí kliknout v Knihovně her pravým tlačítkem na hru, kterou chcete přesunout, zvolit Vlastnosti > Místní soubory > Přesunout Instalační složku a zvolit si disk, kam se hra přesune.

Přečtěte si více

Jak přesunout hru na jiny disk?

Klepněte pravým tlačítkem myši na hru, vyberte vlastnosti a poté vyberte ikonu Místní soubory záložka. Ve spodní části této karty klikněte na Přesunout Instalovat složku a vyberte novou složku, do které chcete hru přesunout. Jakmile vyberete složku, klikněte na Přesunout složku zahájit proces. Co se stane když přenést soubory z disku C na disk D? Pro přesun osobních složek je vyžadováno oprávnění správce.

  1. Otevřete Průzkumník souborů a klikněte pravým tlačítkem myši na složku »Dokumenty«.
  2. Ve Vlastnostech přepněte na kartu »Umístění«.
  3. Složku Dokumenty chceme přesunout na disk D:.

Jak přesunout hru ZC na D?

Re: Přesunutí hry z disku C na disk D.

Mělo by to jít normálně. Zkus to normálně zkopírovat a nechat ji zatím na obou discích. Pokud pojede z toho D, tak z C ji smaž, ale mělo by to jít.
Také, jak přesunout aplikaci z disku c na disk d? Jak přemístit aplikaci na jiný disk

Tuto funkci mají i mobilní telefony a hodí se ji využít hlavně v okamžiku, kdy máte na „céčku“ málo místa. Klikněte na Start – Nastavení a Aplikace. U volby Aplikace a funkce vyberte apku, která má volbu Přesunout aktivní.

Když to vezmeme v úvahu, jak presunout hru na steam?

Vyhledejte hru, kterou chcete přesunout. Klikněte na hru pravým tlačítkem myši a vyberte možnost „Vlastnosti...“. V novém okně přejděte do záložky „Místní soubory“ a klikněte na „Přesunout instalační složku...“. Z rozbalovací nabídky vyberte požadovanou složku, do které chcete hru přesunout. Jak nastavit stahování na D? Změna složky pro stahování souborů je velice jednoduchá:

  1. Otevřete složku "Stažené soubory"
  2. Otevřete nabídku "Vlastnosti"
  3. Zvolte kartu "Umístění"
  4. Vyberete složku, do které se budou soubory nově ukládat.
  5. Potvrďte.

Jak instalovat na D?

Pokud vím, tak se doporučuje, aplikace/programy instalovat na C. Na D se doporučuje jen přesouvat data aplikací/programy. Pokud to je interní disk zapojený v SATA, tak je to úplně jedno. Jak přesunout WOT na jiný disk? Můžeš přesunout složku s nainstalovanou hrou na druhý disk a pak do původního umístění vytvořit symlink (odkaz). Musí mít stejný název jako měla složka.

Kam uložit hry na SSD nebo HDD?

Jednoduché, pokud na to máš, tak jedině SSD. I takové WoTko, které z hlediska CPU a GPU běhá prakicky na všem, má na SSD mnohem méně problémů. Takové hry, jako STALKER apod, je na HDD dost opruz. Prostě SSD nezvyšuje většinou SSD, ale šetří nervy.

By Larissa

Jak přeinstalovat hru? :: Jak prehrat stary telefon do noveho?
Užitečné odkazy