Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Stary Iphone?

Jak aktualizovat Stary iPhone?

Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu. Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Aktualizace softwaru. Pokud dostanete na výběr ze dvou různých aktualizací, vyberte tu, kterou chcete nainstalovat. Klepněte na Nainstalovat.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, kdy nainstalovat ios 15?

I tak byl po týdnu od svého uveřejnění nainstalován na 20 % zařízení, v případě iOS 15 tomu bylo k 27. září úplně stejně. Na stránkách své podpory k iOS 14 Apple uvedl oficiální čísla vztažená ke dni 3. června 2021. Proč nejde aktualizovat iOS? Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Jak prerusit aktualizací iPhonu?

Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci. Jak nainstalovat beta verzi iOS 15? Jak na iPhone nainstalovat iOS 15 public beta

  1. Přejděte na webou stránku Apple Beta Sofware Program a přihlaste se pod svým Apple ID.
  2. V seznamu vyberte iOS.
  3. Na další stránce klikněte na “enroll your iOS device“
  4. Stáhněte instalační profil kliknutím na tlačítko “Download profile“
  5. Povolte stažení souboru z webové stránky.

Jak aktualizovat iOS 93 5 do 10?

Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. Kdy vyjde iOS 16? Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

Jak stáhnout iOS 14 na iPhone 6?

Pak si odtud přímo do svého zařízení (iPhone, iPad) stáhnete betaprofil iOS 14, nainstalujete (Nastavení -> Obecné -> Profily), zařízení následně restartujete a pak už v aktualizacích (Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru) najdete nový iOS 14 Public Beta 2 ke stažení a následně instalaci. Můžete se také zeptat, kdy bude nová aktualizace iphone? Nové očekávané iOS 15.4 vstoupilo do první beta verze v lednu. Zhruba v půlce března 2022 však dorazí finální veřejná aktualizace, která bude dostupná pro všechny iPhony s aktuální verzí iOS 15.3.1.

Tak jak funguje ios 15?

iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Soustředění vám pomáhá omezit rozptylování tím, že filtruje oznámení podle toho, co právě děláte.

By Prud Casewell

Jak nainstalovat Android 12? :: Proč nejde nainstalovat Teams?
Užitečné odkazy