Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Starý Ipad 2?

Jak aktualizovat starý iPad 2?

Jak aktualizovat starý iPad přes internet

Nejprve budete muset jít, jak jsme řekli, do nastavení iPadu s typickým kolečkem. Nyní budete muset přejít do obecné nabídky a otevřít aktualizace softwaru. Někdy to načtení chvíli trvá a určitě vám řekne, na který z nich můžete upgradovat.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak aktualizovat ipad 2 na ios 10?

Na těchto zařízeních by měla být nová aktualizace dostupná přes klasickou cestu Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. Jak nainstalovat starší verzí aplikace iOS? More videos on YouTube

  1. Otevřete App Store a pak klepněte na tlačítko Zakoupeno.
  2. Vyhledejte požadovanou aplikaci.
  3. Stačí klepnout na tuto ikonu a chvíli počkat.
  4. Po uplynutí nějaké doby se zobrazí upozornění, že aplikace nelze nainstalovat, protože nefunguje s verzí systému iOS, kterou má vaše zařízení.

Tak jak aktualizovat ios na starem ipadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.
Když to vezmeme v úvahu, jak aktualizovat ipad2? Můžete také použít následující postup.

  1. Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu.
  2. Klepněte na Nastavení, poté zvolte Obecné a Aktualizace softwaru.
  3. Klepněte na Stáhnout a instalovat.
  4. Zařízení aktualizujete klepnutím na Instalovat.
  5. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód.

Pokud jde o to, jak dlouho trva aktualizace ios 15?

Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění. Jak si stáhnout iOS 10? Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

Může se také zeptat, proč nejde aktualizovat ios?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.
Jak prerusit aktualizací iPhonu? Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.

Jak stáhnout starší verzí iPhone se?

Pokud vlastníte starý iPhone a nemůžete si stáhnout některé aplikace, které dříve bylo možno stáhnout, tak to zkuste znovu. AppStore vám totiž nabídne ke stažení starší verzi aplikace než je ta aktuální. Tedy tu, která byla poslední kompatibilní s vaším systémem a zařízením.

By Sugihara Zaneski

Jak se vrátit na předchozí verzí iOS? :: Jak obnovit systém na Mac?
Užitečné odkazy