Domovská stránka > J > Jak Z Pdf Udělat Obrázek?

Jak z PDF udělat obrázek?

Převádějte soubory PDF do formátu JPG pomocí aplikace Acrobat. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF. Zvolte možnost Obrázek jako formát exportu, a pak zvolte možnost JPEG.

Přečtěte si více

Tak jak získat obrázky z pdf?

Pomocí online nástroje aplikace Acrobat můžete rychle převést soubor PDF na obrázek ve formátu PNG, TIFF nebo JPG v libovolném webovém prohlížeči, jako je třeba Google Chrome. Stačí si vybrat preferovaný formát souboru. Acrobat pak během několika sekund soubor převede na obrázek v kvalitě, které můžete důvěřovat. Jak převést soubor PDF do Excelu? 1. Pokud chcete exportovat soubor PDF z Acrobatu do Excelu, pak ze všeho nejdříve otevřete soubor ve formátu PDF v programu Adobe Acrobat Pro DC. 2. V programu Adobe Acrobat Pro DC následně klepněte do nabídky File > Export To > Spreadsheet > Microsoft Excel Workbook.

Pokud jde o to, jak se kopíruje text?

Ke kopírování a vkládání můžete používat klávesové zkratky:

  1. PC: Ctrl + c pro kopírování, Ctrl + x pro vyjmutí a Ctrl + v pro vložení.
  2. Mac: ⌘ + c pro kopírování, ⌘ + x pro vyjmutí a ⌘ + v pro vložení.
Jak překopírovat PDF do Wordu? Jak kopírovat PDF do Wordu
  1. Otevřete soubor PDF.
  2. Klepněte pravým tlačítkem na dokument v hlavním okně a zvolte možnost Vyberte nástroj ze zobrazené nabídky.
  3. Přetažením vyberte text, který chcete zkopírovat.
  4. Klepněte pravým tlačítkem myši na zvolený výběr a poté vyberte Kopírovat s formátováním.

Jak kreslit v PDF?

Zvolte příkaz Nástroje > Poznámka. V panelu nástrojů Poznámka klikněte na položku Kreslicí nástroje a vyberte nástroj kresleného označení: Pomocí nástrojů Obdélník , Elipsa , Šipka a Čára můžete vytvářet jednoduché tvary. Jak vystřihnout část PDF? Oříznutí nezmenší velikost souboru, protože se nevypustí žádné informace, pouze se skryjí.

  1. Zvolte příkaz Nástroje > Upravit PDF.
  2. Na sekundárním panelu nástrojů klikněte na položku Oříznout stránky.
  3. Tažením vytvořte obdélník na stránce, kterou chcete oříznout.
  4. Dvakrát klikněte uvnitř rámečku oříznutí.

Jak odstranit stránku v Google Docs?

Pokud chcete stránku odstranit, budete muset vybrat veškerý text na ní kliknutím a přetažením kurzoru na text. Při výběru bude text zvýrazněn modře. Po výběru stiskněte klávesu „Odstranit“ nebo „Backspace“. Text bude odstraněn a stránka bude odstraněna z Dokumentů Google. Můžete se také zeptat, jak přidat stránku do pdf souboru? Přidání stránky do PDF souboru: Vyberte stránku, která se má zobrazit před nově přidanou stránkou, vyberte volbu Úpravy > Vložit a pak vyberte volbu Stránka ze souboru nebo Prázdná stránka. Nová stránka se vloží za aktuálně zobrazenou stránku.

Jak spojit více souboru do jednoho PDF?

V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF.

By Eugeniusz

Co je to Gmail? :: Jak otevřít PDF pro úpravy?
Užitečné odkazy