Domovská stránka > J > Jak Poslat Video Přes Gmail?

Jak poslat video přes Gmail?

poslatvidea

Připojení souboru

  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Klikněte na Nová zpráva.
  3. Dole klikněte na ikonu kancelářské sponky .
  4. Vyberte soubory, které chcete nahrát.
  5. Klikněte na Otevřít.

Přečtěte si více

Jak velký objem dat lze poslat emailem?

E-mailových služeb existuje mnoho, ale přes žádnou nelze posílat neomezeně velké soubory. Dříve bylo možné poslat přílohu e-mailu o velikosti do 10 MB, nyní už jsou ty limity celkem větší, což je dobře, protože roste velikost fotek, datových úložišť v mobilech a počítačích a v neposlední řadě i rychlost internetu. Jak poslat větší objem dat? K ukládání a sdílení dat je možné použít i českou službu Capsa.cz. Zdarma je k dispozici prostor o velikosti 1 GB (za jednorázový poplatek ve výši 30 Kč získáte další 4 GB), který můžete sdílet s pěti dalšími uživateli (v případě studentů až s 30 uživateli).

Pokud jde o to, jak dát video do emailu?

Krok 1: V prohlížeči přejděte na stránku Outlooku. Krok 2: Klikněte na Nová zpráva a zadejte e-mailovou adresu do Na krabice. Krok 3: Zkopírujte odkaz na video a vložte adresu URL videa do těla e-mailu aplikace Outlook. Poté se zobrazí miniatura a nemusíte vložit obrázek. Jak zmenšit video aby šlo poslat emailem? Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.

Může se také zeptat, jak poslat vetsi soubor?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Jak poslat ZIP soubor emailem? Jak poslat souborové přílohy použitím Zip dokumentů.

Pravým tlačítkem klikněte na vybrané soubory a objeví se vybrat a táhnout nabídka. Vyberte Send to > komprimovanou (zipped) složku a její vlastnosti.

Lidé se také ptají, jak poslat přílohu?

Přeposlání e-mailu v příloze

  1. Na počítači přejděte do Gmailu.
  2. Vyberte požadované e-maily.
  3. Klikněte na ikonu možností Přeposlat jako přílohu.
  4. Do pole Komu zadejte příjemce. Příjemce můžete zadat také do polí Kopie a Skrytá kopie.
  5. Přidejte předmět.
  6. Napište text zprávy.
  7. Dole klikněte na Odeslat.
Jak velký soubor lze poslat přes WhatsApp? Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty.

Jak poslat mailem celou složku?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

By Colet

Jak poslat emailem Více fotek? :: Jak odeslat anonymni SMS?
Užitečné odkazy