Domovská stránka > J > Jak Poslat Fax Zdarma Přes Internet?

Jak poslat fax zdarma přes internet?

Použití je jednoduché, stačí zadat jméno, e-mail a telefon u záložky Sender Information (to jste vy) a u příjemce (Receiver..) vyplnit jméno a číslo faxu. Následně přiložit dokument ve formátu DOC, DOCX nebo PDF, doplnit poznámku (není nutné), opsat kontrolní kód a kliknout na tlačítko Send Free Fax Now.

Přečtěte si více

Jak poslat fax z mobilu?

Odeslání faxu z telefonu: Aplikace FAX. PLUS pro Android vám umožňuje odesílat faxy kdekoli a kdykoliv az libovolného zařízení bez nutnosti mít fax, pevné telefonní služby nebo jiné specifické zařízení. Jak poslat fax do zahraničí? Pomocí číselných tlačítek zadejte kód země, místní předvolbu a faxové/telefonní číslo. Stisknutím tlačítka [ ] (Opakovat/Pozastavit) přidáte podle potřeby prodlevu na konec faxového/telefonního čísla a stiskněte tlačítko [OK]. Na konci faxového čísla se zobrazí písmeno <P>.

Jak se používá fax?

Fax čte (skenuje) psaný text nebo obrázek z papíru (typicky velikosti A4), rozkládá jej na body (pixely) a pošle jej v binární formě pomocí telefonní linky na jiný faxový přístroj. Ten zprávu přijme a vytiskne její kopii na papír nebo ji uchová elektronicky. Může se také zeptat, jak zapojit fax? Zapojení do stejné telefonní zásuvky ve zdi

  1. Zapojte jeden konec telefonního kabelu do portu Line tiskárny.
  2. Druhý konec telefonního kabelu připojte do aktivní analogové telefonní zásuvky na stěně.
  3. Připojte záznamník do portu telefonu tiskárny.

Jak poslat fax přes email?

Jak to funguje:

  1. jednoduše napište email a jako adresáta uveďte faxové_čí[email protected].
  2. do přílohy vložte dokument, který chcete odfaxovat.
  3. do předmětu emailu uveďte Vaše heslo, které od nás dostanete přiděleno a nebo si libovolné heslo zvolíte přímo při registraci.
  4. ihned po odeslání emailu se začne dokument faxovat.
Jak přijmout fax? Faxy nelze přijímat automaticky, pokud má telefonní linka hlasovou poštu. Chcete-li přijímat faxy, musíte přijmout hovor z telefonu a přijmout fax z ovládacího panelu tiskárny.

Kolik stojí poslat fax?

Před aktivací služby je nutné zaplatit předplatné na první měsíc ve výši 250 Kč + 53 Kč DPH = 303 Kč, případně předplatné 3000 Kč + 630 Kč DPH = 3630 Kč, pokud si zvolíte předplacenou službu. Může se také zeptat, jak poslat fax bez faxů? Obdobou PopFax je služba eFax, která je celosvětově nejrozšířenější možností jak posílat Faxy bez Faxového přístroje. Stejně jako PopFax nabízí služba eFax aplikaci pro iOS zařízení a pro Android.

Co to je fax?

Fax respektive telefax - správně (tele)faxový přístroj - je zařízení pro přenos statického obrazu pomocí telefonní linky. Název přístroje pochází z latinského „fac simile'“', což znamená „čiň podobně“.

By Desmund Reddell

Kdo pouziva fax? :: Jak Zazipovat soubor s heslem?
Užitečné odkazy