Domovská stránka > J > Jak Poslat Velký Soubor Přes Gmail?

Jak poslat velký soubor přes Gmail?

Krok 1.Základy posílání souborů v Gmailu

  1. Vytvořte novou Zprávu. Začněte s základním Gmail oknem. Klikněte na vytvořit novou zprávu.
  2. Připojte soubor. Soubory menší než 25 MB mohou být připojeny přímo k Gmail zprávě. Klikněte na Attach files ikonku dole v New Message (vypadá jako sponka na papíry)

Přečtěte si více

Tak jak zmenšit přílohu v gmailu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na vybraný soubor, přejděte na Odeslat a klikněte na Příjemce e-mailu. Zobrazí se dialogové okno Odeslat obrázky e-mailem. Klikněte na Zmenšit všechny obrázky a potom na OK. Jak velký soubor se dá poslat emailem? Maximální celková velikost přílohy, kterou lze připojit ke zprávě na Seznam Emailu, může být 50 MB. Při přikládání příloh ke zprávě je ovšem vždy nutné počítat s tím, že výsledná zpráva bude přibližně o třetinu větší, než jsou všechny přikládané soubory.

Lidé se také ptají, jak poslat email s velkou přílohou?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Podle toho, jak poslat větší objem dat? K ukládání a sdílení dat je možné použít i českou službu Capsa.cz. Zdarma je k dispozici prostor o velikosti 1 GB (za jednorázový poplatek ve výši 30 Kč získáte další 4 GB), který můžete sdílet s pěti dalšími uživateli (v případě studentů až s 30 uživateli).

Jak se Zazipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Jak zmenšit velikost souboru ZIP? Soubory lze komprimovat i pomocí vestavěného nástroje přímo ve Windows. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na soubor, zvolit „Odeslat“ a následně vybrat možnost „Komprimovaná složka (Metoda ZIP)“.

Jak zmenšit velikost souboru JPG?

Komprese jednotlivých obrázků

  1. Pokud chcete zkomprimovat všechny obrázky v dokumentu, vyberte na pásu karet možnost > Komprimovat obrázky (nebo Soubor >Zmenšit velikost souboru).
  2. Vyberte možnost v poli Kvalita obrázku.
  3. Klikněte na Jenom vybrané obrázky nebo Všechny obrázky v tomto souboru.
Když to vezmeme v úvahu, jak zmenšit pdf do emailu? Zmenšení velikosti PDF souboru zdarma a online
  1. Otevřeme web a zvolíme „Compress PDF“.
  2. Vybereme patřičné PDF soubory a klikneme opětovně na „Compress PDF“.
  3. Vybereme kvalitu.
  4. Poté opětovně vybereme „Compress PDF“ a máme hotovo.
  5. Klikneme na vzniklý odkaz a PDF soubor si stáhneme.

Jak velký soubor lze poslat emailem Outlook?

Pro internetový e-mailový účet. například Outlook.com nebo Gmail, je limit velikosti souboru 20 megabajtů (MB) a u účtů Exchange (firemní e-mail) je výchozí kombinovaný limit velikosti souboru 10 MB.

By Klarrisa Sifre

Kolik dat se vejde do emailu? :: Jak odeslat více mailu najednou Outlook?
Užitečné odkazy