Domovská stránka > J > Jak Velký Soubor Lze Poslat Přes Úschovnu?

Jak velký soubor lze poslat přes úschovnu?

Zatímco přes internetové rozhraní je možné poslat soubory o maximální souhrnné velikosti 2 GB, aplikace Úschovna. cz pošle soubory o velikosti až 4 GB. Program si pamatuje adresy posledních příjemců a umí navázat na přerušené nahrávání souborů na server úschovny.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dat?

Pomocí služby Úschovna můžete zdarma a bez registrace poslat zásilku velkou až 25 GB. Zadáte e-mailové adresy příjemců (může jich být až 30), přiložíte soubor a po jeho načtení dáte odeslat. Příjemcům (a taky i Vám) přijde e-mail s odkazem ke stažení zásilky. Tak jak velké přílohy jde poslat ze seznamu? Maximální celková velikost přílohy, kterou lze připojit ke zprávě na Seznam Emailu, může být 50 MB. Při přikládání příloh ke zprávě je ovšem vždy nutné počítat s tím, že výsledná zpráva bude přibližně o třetinu větší, než jsou všechny přikládané soubory.

Jak Zaheslovat přílohu emailu seznam?

Šifrování všech odesílaných zpráv

  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Na kartě Zabezpečení e-mailu zaškrtněte v části Šifrovaný e-mail políčko Zašifrovat obsah a přílohy odesílaných zpráv.
  3. Chcete-li změnit další nastavení, například zvolit určitý certifikát, který se má použít, klikněte na tlačítko Nastavení.
Jak poslat email s přílohou? Přiložení přílohy
  1. Uchopte levým tlačítkem myši soubor a jednoduše jej přetáhněte do okna psaní zprávy.
  2. Jakmile se u ikonky přesouvaného souboru zobrazí štítek , můžete soubor pustit a automaticky dojde k jeho přiložení ke zprávě.

Jak komprimovat Word?

Zmenšete velikost souboru wordových dokumentů

  1. Vyberte obrázek v dokumentu.
  2. Na kartě Formát obrázku ve skupině Upravit vyberte Komprimovat obrázky.
  3. V části Možnosti kompreseproveďte některou z těchto akcí:
  4. V části Resolution(Rozlišení) vyberte Use default resolution (Použít výchozí rozlišení).
Také, jak zmenšit velikost souboru v excelu? Pro většinu účelů je ale binární formát dostatečný a ukládá se do menšího souboru.
  1. Přejděte na Soubor >možnosti > Uložit.
  2. V části Save workbooks(Uložit sešity) vyberte v seznamu Save files in this format (Uložit soubory v tomto formátu) Excel Binary Workbook (Binární sešit).

Lidé se také ptají, jak zkomprimovat pdf soubor?

Jak můžu snížit velikosti PDF souboru bez ztráty kvality?

  1. Klikněte na menu výběru souborů na vrchu stránky a vyberte soubory, které chcete zkomprimovat.
  2. Mód komprimace nastavte na komprimaci bez ztrát a zapněte komprimaci odpovídajícím tlačítkem.
  3. Pro dokončení zkomprimované soubory uložte.
Jak zmenšit PDF pro tisk? Aplikace Acrobat může změnit velikost stránek PDF, aby odpovídaly vybrané velikosti papíru. Vyberte možnost Soubor > Tisknout. V rozbalovací nabídce Měřítko stránky vyberte jednu z následujících možností: Přizpůsobit na tisknutelnou plochu Zvětší malé stránky a zmenší velké, aby odpovídaly papíru.

Jak na úschovnu?

Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

By Krahling Feazell

Jak Odzipovat soubor? :: Jak zmenšit velikost souboru do emailu?
Užitečné odkazy