Domovská stránka > J > Jak Poslat Fotku Přes Airdrop?

Jak poslat fotku přes AirDrop?

V momentě, kdy máte aktivní Bluetooth i Wi-Fi a zapnutý AirDrop, se můžete pustit do odesílání souborů. Na iOS je nutné nejprve zvolit obsah, který chcete poslat a následně klepnout na ikonku pro sdílení. Ta má podobu čtverce s šipkou směřující vzhůru a dostupná je prakticky odkudkoli v prostředí systému.

Přečtěte si více

Jak se zapina AirDrop?

zapnoutAirDrop

Pokud již nadále nechcete mít aktivní službu AirDrop, můžete využít následující postup:

  1. Otevřete si aplikaci Nastavení
  2. Klepněte na záložku Obecné
  3. Klepněte na záložku AirDrop.
  4. Vyberte ze seznamu položku Příjem je vypnutý
Kam se ukladaji soubory z AirDrop? Zkrátka a jednoduše, AirDrop je funkce, která mi dokáže ušetřit spoustu času a také nervů. Jediná věc mě ale na AirDropu štve, a to je fakt, že si nemohu ručně nastavit, kam se budou přijaté soubor ukládat. Ty se totiž automaticky ukládají do složky Stahování.

Jak poslat fotky mezi Iphony?

Na iPhonu XS nebo starším, iPadu nebo iPodu touch

  1. Otevřete nějakou aplikaci a pak klepněte na Sdílet nebo na tlačítko Sdílet . Když sdílíte fotku z aplikace Fotky, můžete přejet doleva nebo doprava a vybrat další fotky.
  2. Klepněte na tlačítko AirDrop.
  3. Klepněte na uživatele AirDropu, se kterým chcete sdílet obsah.
Co je AirDrop iPhone? Prostřednictvím služby AirDrop můžete bezdrátově posílat fotky, videa, webové stránky, místa a další data do jiných zařízení nebo počítačů Mac v blízkém okolí (je nutné mít systém iOS 7, iPadOS 13, OS X 10.10 nebo novější). AirDrop přenáší data přes Wi-Fi a Bluetooth. Obě tyto funkce musí být zapnuté.

Jak poslat fotky přes Bluetooth iPhone?

K tomu slouží aplikaci Send Anywhere pro iOS, Android, Windows Phone a Amazon Kindle, která je ke stažení zcela zdarma funguje prostřednictvím bluetooth a Wi-Fi, proto je potřeba k přeposlání dodržet vzdálenost několika metrů. Při zaslání souborů opíšete ověřovací kód a poté začne druhé zařízení přijímat soubor. Jak zapnout AirDrop na iPhone? Úplně jednoduše. Jděte do nastavení svého Apple zařízení, zvolte “Obecné“ – „AirDrop“, nyní máte na výběr z možností: “příjem je vypnutý“, “pouze kontakty“ anebo “všichni“. Na Macu či MacBooku AirDrop zapnete tak, že na horním řádku plochy zvolíte “přejít / otevřít“ – rozbalí se Vám lišta – zvolte „AirDrop“.

Kde zapnout AirDrop na Macu?

Na postranním panelu okna Finderu vyberte AirDrop. Nebo zvolte na řádku nabídek Otevřít > AirDrop. V okně AirDrop se zobrazí uživatelé AirDropu v okolí. Přetáhněte jeden nebo více dokumentů, fotografií nebo jiných souborů na příjemce uvedeného v okně. Jak zapnout Airpods? Ujistěte se, že je Bluetooth zapnutý. Vložte oba AirPody do nabíjecího pouzdra a otevřete víčko. Podržte tlačítko nastavení na zadní straně pouzdra, dokud stavová kontrolka nezačne bíle blikat. Pak v seznamu Zařízení vyberte AirPody a klikněte na Připojit.

A další otázka, proč nefunguje airdrop na macu?

Zkontrolujte nastavení AirDropu

Spusťte tedy Nastavení -> Čas u obrazovky, a zkontrolujte, jestli v sekci Omezení obsahu a soukromí není přístup k AirDropu zakázaný. Pokud své zařízení nevidíte v nabídce sdílení, podívejte se do Nastavení -> Obecné -> AirDrop, a ověřte si, jestli nemáte vypnutý příjem.

By Junia

Jak poslat hudbu z iPhone na iPhone? :: Jak poslouchat pisnicky na iPhonu zdarma?
Užitečné odkazy