Domovská stránka > J > Jak Odeslat Anonymni Sms?

Jak odeslat anonymni SMS?

Použijte anonymní SMS web

Na síti je a web specializující se na zasílání anonymních SMS. Jeho obsluha je velmi jednoduchá, zadáte své telefonní číslo, telefonní číslo příjemce a poté zprávu. A místo udělá zbytek! Musíte jen respektovat limit odesílání 145 znaků, aby byla žádost přijata.

Přečtěte si více

Jak poslat SMS pod jinym číslem?

Prostřednictvím služby SMSspoofing.com tak můžete posílat zprávy do sítí všech českých mobilních operátorů. Díky tomu může být příští SMS, která vám přijde na váš telefon, ve skutečnosti psaná někým jiným než tím, kdo bude uveden jako odesílatel. Tak jak poslat sms zprávu? zprávu

Uveďte kontakt.

  1. Když začnete psát jméno člověka, kterému chcete poslat zprávu, telefon by vám měl automaticky nabídnout možnosti, ze kterých si budete moci vybrat.
  2. Můžete si také vybrat někoho ze seznamu kontaktů a napsat mu zprávu.

A další otázka, jak poslat sms na mobil?

Posílání a příjem SMS v aplikaci Zprávy

  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu plus .
  3. Do pole Komu zadejte jména, telefonní čísla nebo e-mailové adresy lidí, kterým chcete napsat zprávu. Také je můžete vybrat ze seznamu častých či všech kontaktů.
Jak poslat SMS z PC zdarma? Bezplatné SMS brány a jejich základní funkce:
  1. www.poslatsms.cz. - zdarma do sítí operátorů O2, Vodafone a T-Mobile.
  2. www.sms-o2.cz. - automaticky rozpozná telefonního operátora z čísla (O2, Vodafone nebo T-Mobile)
  3. www.esemes.cz. - zdarma do sítí operátorů O2, Vodafone a T-Mobile.
  4. www.freesms.cz.

Jak poslat zprávu ze skrytého čísla?

Ano, je možné poslat sms i ze skrytého čísla. Probíhá to úplně stejně, tj napíšeš zprávu, vybereš číslo a odešleš.. Ale jestli myslíš poslat smsku aby příjemce neviděl číslo odesílatele, tak to možné není. Použij SMS bránu operátora. Jak poslat anonym? Pokud nepotřebujete trvalou e-mailovou adresu, tak poslouží například Guerilla Mail – www.guerrillamail.com – z téhle služby prostě můžete odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že chvíli po odeslání e-mailová adresa už nebude existovat. Pro dlouhodobější užívání se tedy nehodí, ale pro rychlé akce ano.

Může se také zeptat, co je anonymní sms?

Odeslání anonymní SMS, známé jako anonymní textová zpráva, vyžaduje, aby odesílatel našel bezplatný program pro odeslání textové zprávy do telefonu. Jak volat pod jinym cislem? Toho dosáhnete tím, že před číslo volaného zadáte kód #31# – například tedy místo na telefon 602123456 zavoláte na #31#602123456 a volaný nezjistí, kdo mu volá.

Jak poslat zdarma SMS do O2?

SMS brána Esemes.cz vám nabízí poslat SMS zdarma na O2. Jak je to možné? O2 poskytuje veřejně dostupnou internetovou SMS bránu, která umožňuje odesílat esemesky zdarma. V Esemes.cz jsem vyvinuli unikátní skript, který se dokáže na tuto bránu připojit a odeslat z ní SMS zdarma na O2.

By Benyamin

Jak poslat video přes Gmail? :: Jak poslat zprávu?
Užitečné odkazy