Domovská stránka > J > Jak Změnit Rar Na Zip?

Jak změnit RAR na ZIP?

❓ Jak mohu převést RAR na ZIP? Nejprve je třeba přidat soubor pro konverzi: přetáhněte soubor RAR nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Převést“. Po dokončení konverze RAR na ZIP můžete stáhnout soubor ZIP.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak převést zip do pdf?

Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod ZIP k PDF. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor ZIP nebo přetáhněte soubor ZIP něj. Klikněte na tlačítko Převést. Vaše ZIP soubory budou nahrány a převedeny do PDF formátu výsledků. Jak otevřít soubor RAR v mobilu? Zkomprimované soubory

Jedna z nejlepších aplikací na Androidu je B1 Archiver, který dokáže otevřít, ZIP, RAR, B1, jakož i 34 jiných formátů, včetně APK souborů. Alternativou je aplikace RAR, za kterou stojí autoři známého programu WINRAR.

Jak převést soubor RAR do MP3?

Než se dostaneme příliš daleko do převodu RAR, měli bychom si vyjasnit něco důležitého: nemůžete převést ze souboru RAR do nezipovaného formátu. Strávte mnoho času hledáním souborů RAR a uvidíte návrhy vyhledávání jako „Převaděč RAR na MP3“ nebo „Převaděč RAR na PDF“ žádný z nich ve skutečnosti neexistuje! Jak otevřít RAR soubor v iPhone? Pokud Mac nemáte a k práci využíváte iPhone či iPad a nativní aplikaci Soubory, tak zde otevřete pouze formát ZIP. Pro rozbalení archivu ve formátu RAR v iOS či iPadOS je nutné využít speciální aplikaci – doporučit můžeme iZip, který stáhnete zdarma v App Storu pomocí tohoto odkazu.

Kde stáhnout RAR?

Souhrnné informace o WinRAR

  1. Licence. Omezená: Shareware – 40 dní
  2. Verze programu. 6.10 beta.
  3. Autor. RARSoft.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.rarlab.com.
  6. Velikost souboru. 3,57 MB.
  7. Operační systém. Windows 7,
  8. Jazyk. Čeština.
Co je to za soubor s koncovkou RAR? RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut.

A další otázka, jak pracovat s winrarem?

Je dostupný v obou režimech WinRARu, tedy režimu správy souborů a správy archivu. V režimu správy souborů můžete vybrat více souborů a složek, které mají být zpracovány, WinRAR v nich vyhledá archivy a tyto potom převede. V režimu správy archivu je standardně zpracováván pouze právě otevřený archiv. Tak jak komprimovat soubory v rar? WinRAR – Pravým tlačítkem klikněte na soubor či složku, kterou chcete komprimovat, a zvolte položku "Přidat do archivu" s logem programu WinRAR. Pamatujte, že se zvýšením úrovně komprese výrazně vzroste i doba, kterou komprimace zabere.

Jak rozdělit ZIP na dva soubory?

Chcete-li rozdělit složky ZIP pomocí 7-Zip, klikněte pravým tlačítkem na soubor a přejděte na 7-Zip> Extrahovat soubory…. Ve výchozím nastavení program uloží výstupní složku do stejného adresáře jako původní ZIP a pojmenuje jej názvem souboru ZIP. V zobrazeném okně však můžete změnit výstupní umístění a název souboru.

By Kraul

Jak na počítači rozdělit obrazovku? :: Jak otevřít soubor TXT?
Užitečné odkazy