Domovská stránka > J > Jak Na Počítači Rozdělit Obrazovku?

Jak na počítači rozdělit obrazovku?

Jak rozdělit obrazovku ve Windows 10

  1. Kombinace Windows klávesy (dále jen Win) a šipky dolů vám okno zmenší, jako kdybyste klikli na zmenšení v prostředí prohlížeče.
  2. Při stisku Win a šipky vpravo/vlevo docílíte pohodlněji stejného efektu jako v první části.

Přečtěte si více

Jak otevřít více oken?

Využít můžete také klávesovou zkratku Win + D. Na hlavím panelu klepněte na první program a poté na druhý program, jejichž okna budete chtít uspořádat. Tím je vytáhnete z hlavního panelu na plochu. Jak rozdělit obrazovku na dvě okna? Poznámka: Klávesové zkratky pro rozdělení obrazovky je klávesa Windows + šipka doleva nebo doprava bez klávesu shift. Kromě přichycení okna na levou nebo pravou polovinu obrazovky je také možné přichytit čtyři kvadranty obrazovky.

Může se také zeptat, jak udělat 2 obrazovky?

Pravým tlačítkem myši klikněte na prázdné místo na ploše a pak klikněte na položku Rozlišení obrazovky. (Snímek obrazovky pro tento krok je uveden níže.) 2. Klikněte na rozevírací seznam Více displejů a pak vyberte možnost Rozšířit tyto displeje nebo Duplikovat tyto displeje. Jak otevřít 2 okna vedle sebe? Pokud například máte na ploše spuštěné dvě aplikace, můžete nechat zobrazit jejich okna vedle sebe. Stačí myší chytit záhlaví aplikace a přetáhnout ji k pravému nebo levému okraji obrazovky. Okno aplikace se automaticky přichytí a změní velikost tak, aby zabíralo polovinu obrazovky.

Jak nastavit obrazovku jako hlavní?

V nastavení Windows (kde jinde). Nastavení -> Systém -> Obrazovka -> vyber ten monitor který chceš udělat hlavní -> sjeď dolů v nastavení monitoru a zaškrtni volbu Použit tento monitor jako hlavní. Podle toho, jak zvetsit okno windows? Klávesové zkratky – Úprava velikosti okna

  1. Zvětšení (maximalizace) okna – WIN + ↑
  2. Zmenšení okna – WIN + ↓
  3. Přesunutí okna doleva (zabere půlku okna) – WIN + ←
  4. Přesunutí okna doprava (zabere půlku okna) – WIN + →
  5. Minimalizace okna – WIN + SHIFT + ↓
  6. Vertikální roztáhnutí okna – WIN + SHIFT +↑

Když to vezmeme v úvahu, jak pracovat ve dvou oknech?

Pokud potřebujete pracovat s více okny současně, doporučujeme si je přichytit na okraj obrazovky. To lze udělat tak, že okno chytnete myší v jeho titulkovém pruhu nahoře a kurzor myši přesunete až k okraji obrazovky. Jak zapnout multitasking? Zahájení multitaskingu

  1. Otevřete nějakou aplikaci.
  2. V horní části obrazovky klepněte na tlačítko multitaskingu .
  3. Klepněte na tlačítko Split View nebo tlačítko Slide Overu . Aktuální aplikace se posune stranou a zobrazí se plocha.
  4. Na ploše klepněte na druhou aplikaci.

Jak rozdelit displej?

Pro aktivaci funkce rozdělené obrazovky stačí klepnout na ikonu aplikace v horní části karty s náhledem aplikace – objeví se malá nabídka, z níž si můžete vybrat možnost Rozdělit obrazovku . Pak zvolte druhou aplikaci a obrazovka se mezi tyto dvě aplikace rozdělí.

By Garrick Bellavia

Jak duplikovat obrazovku Windows 10? :: Jak změnit RAR na ZIP?
Užitečné odkazy