Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Otevřít Pdf?

Proč mi nejde otevřít PDF?

Samotný Acrobat nebo Adobe Reader je zastaralý. Aplikace Acrobat nebo Adobe Reader je poškozená. Acrobat nebo Adobe se z určitých důvodů neotevře. Soubory PDF nejsou vytvářeny programy Adobe.

Přečtěte si více

A další otázka, jak otevřít soubor s příponou rar?

Nejlepší programy pro otevření RAR

  1. WinRAR. Místo jedničky mezi programy pro extrahování RAR souborů celkem pochopitelně zaujímá program WinRAR.
  2. WinZip.
  3. 7-Zip.
  4. PeaZip.
  5. Bandizip.
  6. Ultimate ZIP Cracker.
Co je to za soubor s koncovkou RAR? RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut.

Kde stáhnout RAR?

Souhrnné informace o WinRAR

  1. Licence. Omezená: Shareware – 40 dní
  2. Verze programu. 6.10 beta.
  3. Autor. RARSoft.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.rarlab.com.
  6. Velikost souboru. 3,57 MB.
  7. Operační systém. Windows 7,
  8. Jazyk. Čeština.
Tak jak zazipovat soubor s heslem? Jedním z možných řešení je použití programu 7-Zip, který se po instalaci integruje do Průzkumíka. Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat“), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu…

Jak otevřít soubor ZIP v Iphone?

Jak otevřít soubor ZIP na iPhonu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Soubory a vyhledejte soubor ZIP, který chcete rozbalit.
  2. Klepněte na soubor ZIP.
  3. Vytvoří se složka obsahující rozbalené soubory. Chcete-li změnit název složky, stiskněte ji a podržte a pak klepněte na Přejmenovat.
  4. Klepnutím otevřete složku.
Jak dostat do Outlooku archiv? V nabídce Soubor klikněte na Otevřít > Datový soubor Outlooku. Vyberte datový soubor Outlooku, který chcete otevřít, a vyberte Otevřít. Důležité informace: Pokud soubor . pst nemůžete najít, může být skrytý a potřebujete zobrazit umístění souboru.

Jak poslat soubor v ZIP?

Na soubor klepněte pravým tlačítkem myši a z místní nabídky zvolte možnost Odeslat, Komprimovaná složka (metoda ZIP). TIP: Soubor je ze serveru automaticky odstraněn po jeho stáhnutí příjemcem. Jak převést ZIP do PDF? Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod ZIP k PDF. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor ZIP nebo přetáhněte soubor ZIP něj. Klikněte na tlačítko Převést. Vaše ZIP soubory budou nahrány a převedeny do PDF formátu výsledků.

Může se také zeptat, jak zmenšit velikost souborů zip?

Soubory lze komprimovat i pomocí vestavěného nástroje přímo ve Windows. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na soubor, zvolit „Odeslat“ a následně vybrat možnost „Komprimovaná složka (Metoda ZIP)“.

By Puri Boltuch

Proč mi nejde otevřít soubor? :: Jak otevřít soubor v zipu?
Užitečné odkazy