Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Otevřít Soubor?

Proč mi nejde otevřít soubor?

Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít“ či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Přečtěte si více

Jak otevřít soubor?

Zobrazení souboru

  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google.
  3. Dvakrát klikněte na soubor.
  4. Pokud otevíráte dokument, tabulku, prezentaci, formulář nebo nákres Google, otevře se v příslušné aplikaci.
Jak otevřít aplikaci? Nalezení a spouštění aplikací
  1. Přejeďte prstem ze spodní části obrazovky nahoru. Pokud se zobrazuje ikona Všechny aplikace. , klepněte na ni.
  2. Klepněte na aplikaci, kterou chcete spustit.

Jak otevřít soubor PDF v Androidu?

Jak otevřít soubor PDF, který je přílohou e-mailu:

  1. Dlouze stiskněte přílohu ve formátu PDF.
  2. V zobrazeném dialogovém okně „Otevřít v“ vyberte aplikaci Adobe Acrobat.
  3. Klepněte na položku Vždy nebo Pouze jednou. PDF se otevře v aplikaci Acrobat.
Jak otevřít DOCX na Androidu? V první řadě to jsou Google Dokumenty (Dokumenty, Tabulky, Prezentace, PDF Viever), Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) a pak také v univerzálním balíku WPS Office, který dokáže otevřít téměř všechny formáty kancelářských souborů.

Jak otevřít soubor v PDF?

Aplikace Acrobat Reader DC je jediný bezplatný prohlížeč souborů PDF, který umí otevřít všechny typy obsahu ve formátu PDF (včetně formulářů a multimédií) a pracovat s nimi. Přejděte na stránku pro stažení aplikace Adobe Acrobat Reader a klikněte na tlačítko Instalovat. Můžete se také zeptat, jak otevírat soubory pdf? Spusťte aplikaci Acrobat a proveďte jeden z následujících úkonů:

  1. Otevřete soubor v nabídce Domovská stránka > Poslední.
  2. Zvolte možnost Soubor > Otevřít. V dialogovém okně Otevřít vyberte jeden nebo více názvů souborů a klikněte na Otevřít. Dokumenty PDF mají obvykle příponu . pdf.

Jak otevřít formát PDF?

Klikneme proto na soubor PDF pravým tlačítkem a otevře se nám menu s nabídkou. Vybereme „Otevřít v programu \ Zvolit jinou aplikaci”. Z nabídnutých možností vybereme „Adobe Acrobat Reader DC“ a vybereme „K otevírání souboru . pdf vždycky používat tuto aplikaci“ a potvrdíme tlačítkem „OK“. Tak jak chcete tento soubor otevřít? Program (i výchozí), ve kterém se mají soubory určitého typu otevírat, ale můžete změnit.

  1. V nabídce Start klikněte na Nastavení.
  2. Klikněte na Aplikace > Výchozí aplikace.
  3. Klikněte na aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte aplikaci v seznamu. Nové aplikace můžete najít v Microsoft Storu.

Když to vezmeme v úvahu, jak se odzipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

By Ringler Sielaff

Jak přehrát DVD v počítači? :: Proč mi nejde otevřít PDF?
Užitečné odkazy