Domovská stránka > P > Proč Nejde Otevřít Soubor Pdf?

Proč nejde otevřít soubor PDF?

Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít“ či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Přečtěte si více

Kde je PDF?

Vytvářet PDF dokumenty lze jak v komerčním softwaru Acrobat od Adobe, tak v dalších programech (často však pouze jako export do PDF). Prohlížení je snazší, existují volně dostupné prohlížeče pro mnoho platforem, nejznámějším je oficiální prohlížeč mateřské firmy Adobe Reader. Lidé se také ptají, jak dostat do iphonu pdf? Na Macu otevřete aplikaci Knihy, najděte ve Finderu nebo na ploše soubor PDF a přetáhněte ho do knihovny. Soubor PDF pak bude dostupný v aplikaci Knihy na jakémkoli iPhonu, iPadu, iPodu touch nebo Macu, na kterém jste přihlášení stejným Apple ID a máte pro Knihy zapnutý iCloud Drive.

Jak otevřít v mobilu pdf?

Na čtení knih na Androidu je nejlepší využít speciální aplikace. Podpora pro různé typy souborů e-booků je u nich jen třešničkou na dortu, oceníte hlavně funkce pro čtení. Nejprve zde máme Moon+ Reader, který si dokáže poradit s formáty EPUB, PDF, MOBI, CHM, CBR, CBZ, UMD, FB2, TXT, HTML, RAR, ZIP nebo OPDS. Jak otevřít PDF v telefonu? Jako nejlepší možnost doporučujeme prohlížeč PDF PDF. Vynikající aplikace pro prohlížení souborů PDF na smartphonu, který váží docela dost. Čtečka PDF od společnosti Fodoo Software Inc., jak je uvedeno, umí nejen číst soubory PDF, ale také je upravovat.

Tak jak otevřít přílohu pdf?

Čím otevřít .pdf přílohu v emailu s fakturací?

  1. Vyberte operační systém.
  2. Vyberte verzi operačního systému.
  3. Vyberte jazyk CZECH.
  4. Klikněte na CONTINUE.
  5. Poté se Vám pod formulářem objeví tlačítko Download Adobe Reader.
Když to vezmeme v úvahu, jak otevřít pdf dokument? Otevírání PDF

PDF lze otevřít mnoha způsoby: z aplikace Acrobat , z e-mailové aplikace, ze souborového systému nebo na síti z webového prohlížeče.

Jak otevírat soubory PDF?

Soubory PDF lze upravovat pomocí komerčního softwarového programu Adobe Acrobat. Formát lze otevřít a prohlížet pomocí bezplatné aplikace Adobe Acrobat Reader nebo zásuvného modulu Adobe Acrobat Reader, který je k dispozici pro webové prohlížeče a další programy. Tak co znamená zkratka pdf? Právě proto jsme vyvinuli Portable Document Format (lépe známý pod zkratkou PDF) – formát používaný k prezentaci a bezpečnému zasílání dokumentů, který je nezávislý na softwaru, hardwaru i operačním systému. Formát PDF je teď otevřený standard pod záštitou Mezinárodní organizace pro normalizaci (ISO).

By Giddings

Jak udělat z PDF prezentaci? :: Jak nastavit výchozí PDF?
Užitečné odkazy