Domovská stránka > V > V Jakém Programu Otevřít Soubor Pdf?

V jakém programu otevřít soubor PDF?

Aplikace Acrobat Reader DC je jediný bezplatný prohlížeč souborů PDF, který umí otevřít všechny typy obsahu ve formátu PDF (včetně formulářů a multimédií) a pracovat s nimi. Přejděte na stránku pro stažení aplikace Adobe Acrobat Reader a klikněte na tlačítko Instalovat.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak precist pdf?

Spusťte aplikaci Acrobat a proveďte jeden z následujících úkonů:

  1. Otevřete soubor v nabídce Domovská stránka > Poslední.
  2. Zvolte možnost Soubor > Otevřít. V dialogovém okně Otevřít vyberte jeden nebo více názvů souborů a klikněte na Otevřít. Dokumenty PDF mají obvykle příponu . pdf.
Když to vezmeme v úvahu, jak převést pdf do pdfa? Po spuštění programu PDF-XChange Editor Free otevřete požadovaný PDF dokument, následně v hlavním menu vlevo nahoře zvolte Soubor → Uložit jako (Ctrl+Shift+S). Objeví se dialogové okno s informací o názvu souboru a formátu. V políčku Uložit jako typ vyberte volbu PDF/A dokument.

Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat pdf?

Když potřebujete otevřít dokument v PDF, obvykle se rozhodujete, zda tak učiníte přímo v browseru, nebo použijete věrného stoupence Adobe Acrobat Reader. Obě volby jsou vhodné, ale existuje mnoho dalších zdarma dostupných programů nabízející mnohem více než jen otevírání PDF. Může se také zeptat, jak otevřít pdf v chrome? 1. V Chrome přejděte do nastavavení zobrazování dokumentů PDF: chrome://settings/content/pdfDocuments a zapněte volbu Otevřít soubory PDF pomocí jiné aplikace. Od této chvíle se Chrome nebude pokoušet zobrazovat PDF dokument, namísto toho jej bude ukládat do souboru pro otevření v Adobe Reader.

Jak nastavit otevírání PDF v Adobe?

Klikneme proto na soubor PDF pravým tlačítkem a otevře se nám menu s nabídkou. Vybereme „Otevřít v programu \ Zvolit jinou aplikaci”. Z nabídnutých možností vybereme „Adobe Acrobat Reader DC“ a vybereme „K otevírání souboru . pdf vždycky používat tuto aplikaci“ a potvrdíme tlačítkem „OK“. Proč nejde otevřít soubor PDF? Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít“ či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Jak obejít heslo v PDF?

2Metoda 2 ze 5:Použití Adobe Acrobat (Známé heslo)

  1. Otevřete program Adobe Acrobat.
  2. Klikněte Soubor.
  3. Klikněte na Otevřít.
  4. Dvakrát klikněte na PDF, které chcete otevřít.
  5. Klikněte na ikonu zámku.
  6. Klikněte na Detaily Povolení.
  7. Klikněte na rámeček Způsob zabezpečení.
  8. Vyberte Bez zabezpečení.
Jak dát PDF na celou obrazovku? Chcete-li procházet stránky dokumentu, klikněte na obrazovku, na které je zobrazena stránka v režimu Celá obrazovka.
  1. Zvolte možnost Zobrazení > režim Celá obrazovka.
  2. Proveďte libovolné z následujících úkonů:
  3. Chcete-li režim Celá obrazovka zavřít, stiskněte klávesovou zkratku Ctrl+L nebo klávesu Esc.

A další otázka, jak z pdf na jpg?

Převádějte soubory PDF do formátu JPG pomocí aplikace Acrobat

  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Obrázek jako formát exportu, a pak zvolte možnost JPEG.
  4. Klikněte na položku Exportovat.

By Mercie

Proč nefunguje Messenger 4.10 2021? :: Jak funguje MS Office?
Užitečné odkazy