Domovská stránka > J > Jak Změnit Výchozí Program Mac?

Jak změnit výchozí program Mac?

Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor u kterého chcete změnit výchozí aplikaci a vyberte možnost Získat informace. V okně Získat informace rozbalte sekci Otevřít pomocí klepnutím na šipku pro vyvolání rozbalovacího seznamu. Toto pole použijte k výběru aplikace, kterou chcete použít.

Přečtěte si více

Jak otevřít soubor v programu?

V Průzkumníku souborů ve Windows klepněte pravým tlačítkem na soubor s příponou, kterou máte právě na mysli, a z místní nabídky vyberte příkaz Otevřít v programu. Jak nastavit otevírání souborů Android? Postup změny výchozí aplikace pro otevírání souborů je následující:

  1. Přejděte do nastavení telefonu.
  2. Klikněte na položku Aplikace a změňte zobrazení (záložku) na Vše.
  3. Najděte v seznamu aplikaci, která se vám sama otevírá jako výchozí aplikace pro daný typ souboru.

Jak nastavit aplikaci jako výchozí?

aplikaciaplikace výchozí

Někteří výrobci instalují své vlastní výchozí hodnoty a poskytují omezené možnosti provádění změn.

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Vyberte Aplikace a oznámení.
  3. Vyberte Pokročilý.
  4. Vyberte Výchozí aplikace.
  5. Vyberte kategorii, kterou chcete změnit.
Jak nastavit Windows Media Player jako výchozí? Chcete-li nastavit program Windows Media Player jako výchozí přehrávač médií, postupujte takto: V programu Windows Media Player klikněte na nabídku Nástroje a poté na položku Možnosti. všechny uvedené typy souborů (nebo můžete vybrat jednotlivé typy zaškrtnutím příslušných políček).

Když to vezmeme v úvahu, jak změnit typ souborů ve windows 10?

Přejděte do nabídky „Start“, poté na „Ovládací panely“ a poté na „Možnosti složky“. V okně „Možnosti složky“ zrušte zaškrtnutí políčka „Skrýt přípony pro registrované typy souborů“ a poté klikněte na tlačítko „OK“. Přípony souborů budou k dispozici pro změnu výše popsaným způsobem.. Jak nastavit asociace souborů? Ve Windows 10 lze asociaci přípony souboru nastavit následovně: kliknete levým tlačítkem na ikonu start, ve vyhledávači napíšete Výchozí programy … zde zvolíte: Přidružit typ souboru nebo protokol k programu. Pak můžete změnit k dané příponě výchozí program.

Podle toho, jak otevřít soubor pdf v mobilu?

V první řadě to jsou Google Dokumenty (Dokumenty, Tabulky, Prezentace, PDF Viever), Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) a pak také v univerzálním balíku WPS Office, který dokáže otevřít téměř všechny formáty kancelářských souborů. Jak nastavit výchozí aplikací pro PDF? Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogu Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.

Jak nastavit výchozí prohlížeč na mobilu?

Nastavení Chromu jako výchozího webového prohlížeče

  1. V závislosti na zařízení Android vyhledejte nastavení Googlu v jednom z následujících umístění: V zařízení spusťte aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Aplikace.
  3. Otevřete výchozí aplikace: Vpravo nahoře klepněte na Nastavení
  4. Klepněte na Chrome .

By Odel Thurau

Jak nastavit ve Wordu Obsah? :: Jak nastavit Google místo Bing?
Užitečné odkazy