Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Iphonu Kdyz Nejde Home Button?

Jak se dostat do iPhonu kdyz nejde Home Button?

Od iOS 10 již zmizela možnost „Slide to unlock“ a od aktualizace bylo potřeba telefon odemknout stisknutím home buttonu. Aby šlo iPhone odemknout pouhým přiložením prstu k Touch ID, je třeba mít zapnutou funkci „Aktivovat přiložením prstu“, kterou najdete v Nastavení → Zpřístupnění → Tlačítko plochy.

Přečtěte si více

Podle toho, co delat kdyz nefunguje tlacitko na iphonu?

Co když vám na iPhonu nebo iPadu nefunguje nějaké tlačítko nebo přepínač

  1. Sundejte všechny ochranné fólie nebo kryty, které by mohly tlačítko nebo přepínač blokovat.
  2. Měkkým hadříkem odstraňte nečistoty a prach okolo tlačítka nebo přepínače.
Jak nastavit Trojklik iPhone? Přejděte do nastavení vašeho iPhonu/iPadu a zapněte funkci Zvětšení. Cesta je Nastavení => Obecné => Zpřístupnění => aktivujte Zvětšení. Na displeji se vám objeví pole se zvětšeným textem, čili funkcí lupy. Poklepejte třemi prsty najednou na displej a zobrazí se vám nabídka s několika možnostmi.

Jak opravit Home Button?

Stačí vyměnit tlačítko, připadně flex kabel a home button bude plně funkční. V tomto případě je již tlačítko s funkcí čtení otisku prstu (Touch ID). Po výměně tlačítka za nové přestane fungovat otisk prstu z důvodu párovaní původního tlačítka se základní deskou, mechanicky je však tlačítko po výměně funkční. Lidé se také ptají, jak nastavit virtualni home button? Zapnutí funkce AssistiveTouch

  1. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Touch a výběrem AssistiveTouch tuto funkci zapněte.
  2. Řekněte „Hey Siri“ a pak „Zapni AssistiveTouch. “
  3. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Zkratka zpřístupnění a zapněte AssistiveTouch.

Tak co delat kdyz vám nejde touch id?

Nemožnost aktivace Touch ID

Pokud vám telefon nebo tablet bude při snaze o aktivaci Touch ID vypisovat chybu, vyzkoušejte některé z následujících řešení: Je-li připojen k nabíječce, odpojte jej. Před aktivací Touch ID vypněte odemykání prostřednictvím hesla. Odhlaste se a znovu přihlaste do svého Apple ID účtu.
Jak se dostat do zamčeného iPhone? Jak se dostat do zamčeného iPhone bez ztráty dat

Nechte si do počítače nainstalovat iOS System Recovery a připojte uzamčený iPhone k počítači pomocí kabelu Lightning. Spusťte program a klikněte na „Další nástroje“> „Obnovení systému iOS“; objeví vaše zařízení.

Jak se dostat do iPhone?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu. A další otázka, jak nastavit na iphone screenshot? Pořízení snímku obrazovky na iPhonu

  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.

A další otázka, jak nastavit screenshot poklepanim?

Zapnutý funkce klepnutí na zadní stranu

Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Dotyk a klepněte na Klepnutí na zadní stranu. Klepněte na Poklepání nebo Trojí klepnutí a vyberte akci. Dvojitým nebo trojitým klepnutím na zadní stranu iPhonu pak spustíte nastavenou akci.

By Lian

Jak zapnout iPhone Poklepanim? :: Jak nastavit vzhled seznamu?
Užitečné odkazy