Domovská stránka > J > Jak Zapnout Iphone Poklepanim?

Jak zapnout iPhone Poklepanim?

V případě, že tuto podmínku splňujete, tak otevřete nativní aplikaci Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o něco níže a rozklikněte kolonku Zpřístupnění. V této sekci poté klepněte na řádek s názvem Dotyk. Nyní je nutné, abyste sjeli úplně dolů, kde rozklikněte možnost Klepnutí na zadní stranu.

Přečtěte si více

Jak zprovoznit Touch ID?

Přejděte do Nastavení > Touch ID a kódový zámek a podívejte se, jestli máte zapnuté volby Odemknutí iPhonu a iTunes a App Store a jestli máte přidaný alespoň jeden otisk. Zkuste zaregistrovat jiný prst. Jak opravit Touch ID? Nabízí se dvě možné řešení: - Plnohodnotnou výměnu tlačítka včetně funkčního Touch ID je možné provést přes náš servis. Cenu opravy u jednotlivých modelů naleznete v ceníku. Tuto opravu provádíme ve spolupráci s autorizovaným servisem Apple.

Můžete se také zeptat, jak vypnout iphone bez použití tlačítka?

V nabídce zařízení klepněte na „Zamknout obrazovku“. Po stisknutí obrazovka ztmavne. Právě jste zamkli zařízení bez použití horního nebo bočního tlačítka! Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit tlacitko plochy? V telefonu otevřete aplikaci Nastavení. Přejetí prstem nahoru po tlačítku plochy. Zapněte nebo vypněte možnost Přejetí prstem nahoru po tlačítku plochy. Pokud ji zapnete, budete používat navigaci dvěma tlačítky.

Proč mi nejde otisk prstu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu Windows a vyberte na možnost Správce zařízení > Biometrická zařízení. Zkontrolujte, zda se vedle ovladače otisku prstu v nabídce Biometrická zařízení nezobrazuje žlutý vykřičník. Pokud ne, můžete nyní zaznamenat svůj otisk prstu a přihlásit se pomocí otisku prstu do systému. Co dělat když zapomenu heslo od iPhonu? Když nemůžete heslo změnit nebo resetovat

  1. Přejděte na iforgot.apple.com.
  2. Zadejte svoje Apple ID.
  3. Zvolte možnost resetování hesla a vyberte Pokračovat.
  4. Vyberte, zda chcete odpovědět na bezpečnostní otázky, obdržet e-mail nebo zadat svůj klíč zotavení.
  5. Obnovte heslo podle pokynů na obrazovce.

Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla?

V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků. Jak odemknout iPhone bez Touch ID? Krok 1: Připojte svůj iPhone k počítači pomocí kabelu USB a spusťte iTunes. Poté, co iTunes objeví váš iPhone, klikněte na ikonu Zařízení. Krok 2: Po zobrazení výzvy synchronizujte svůj iPhone s iTunes. Na levé straně přejděte na kartu Souhrn a klikněte na tlačítko Obnovit iPhone.

Jak zrušit zámek obrazovky iPhone?

Jak aktivovat nebo deaktivovat kód zámku telefonu

  1. V menu najděte „Touch ID a kódový zámek“: Stiskněte Nastavení. Stiskněte Touch ID a kódový zámek.
  2. Zvolte jednu z následujících možností: Aktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2a. Deaktivovat zamykání displeje: pokračujte bodem 2b.
  3. Dokončete:

By Costa Oudker

Jak udělat Dvojitou obrazovku? :: Jak se dostat do iPhonu kdyz nejde Home Button?
Užitečné odkazy