Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Na Iphonu Nejde Wi-Fi?

Co delat kdyz na iphonu nejde Wi-Fi?

Co když se váš iPhone, iPad nebo iPod touch nemůže připojit k Wi-...

  1. Ujistěte se, že máte router zapnutý a jste v jeho dosahu.
  2. Ujistěte se, že máte zapnuté rozhraní Wi-Fi a vidíte síť
  3. Když k tomu budete vyzváni, zadejte heslo k Wi-Fi.
  4. Kontrola problémů s Wi-Fi sítí
  5. Zkontrolujte kabely a propojení
  6. Proveďte restart.

Přečtěte si více

Proč mi nejde 4g internet?

Zkontrolujte funkčnost zařízení

Zkuste SIM kartu vložit do jiného zařízení (např. do chytrého telefonu nebo tabletu) a vyzkoušejte, jestli internet na zařízení funguje správně. Nezapomeňte na zařízení povolit data nebo provést jiná nastavení nezbytná pro příjem internetu.
Co dělat když mi nejde připojit k internetu? Co dělat, když internet nefunguje

  1. Analýza problému krok za krokem.
  2. Zkontrolujte své kabely.
  3. Zkontrolujte jiné weby.
  4. Zkuste obnovit zařízení
  5. Zkontrolujte SSID a heslo sítě
  6. Zkuste to nechat na počítači.
  7. Nezapomeňte na update ovladače sítě a operačního systému.
  8. Ping test, průběh a report údajů

Lidé se také ptají, proč nejde internet o2?

Zkontrolujte, že je kabel zapojený do jednoho z výstupů LAN1, LAN3 nebo LAN4, který je přednastavený pro příjem internetu. Výstup LAN2 je u modemu od O2 přednastavený pro O2 TV (set-top box) a internet na něm nefunguje. Zkontrolujte ve svém počítači stav sítě (klikněte na Nastavení / Síť a internet / Stav sítě). Kolik by měl být ping? Čím je jeho hodnota nižší, tím je rychlejší odezva a zároveň také komunikace počítače se serverem, hodnotu ping ovlivňuje rychlost připojení, fyzická vzdálenost bodů či vytížení serveru. V nejideálnějším případě by se měl ping pohybovat mezi 0 až 50 ms.

Jak ping na seznam?

Vybereme si třeba server www.seznam.cz. Do příkazového řádku napíšeme ping www.seznam.cz a dáme “Enter”. Pokud vám nejde ping na bránu nebo dále do internetu, kontaktujte nás – problém zřejmě není u vás. Podle toho, jak otestovat wi-fi router? WiFiman je praktický nástroj pro detekci problémů s firemní i domácí Wi-Fi. Ukáže, jak si váš router vede ve srovnání s místní konkurencí, pomůže s výběrem nejméně zarušeného kanálu, odhalí nezvané návštěvníky v síti a změří rychlost připojení. To je asi vše, co můžete potřebovat, zabalené do jednoduchého kabátku.

Jak zprovoznit internet?

Zapojte router do zásuvky a připojte kabely

Jediné dva kabely, které budete muset natrvalo zapojit, jsou napájecí (zapojte podle návodu) a kabel ze zásuvky od vašeho internetového poskytovatele. Ten zapojte do zdířky označené jako WAN, někdy také Internet.
Tak jak restartovat roter? Před resetem můžete zkusit ještě restart

Prostě router vypnete a pro jistotu ho na několik desítek sekund (raději na minutu) odpojíte ze sítě i od všech kabelů. Potom ho znova zapnete a možná budete překvapeni tím, že problém je pryč.

Lidé se také ptají, jak restartovat wi-fi modem?

Odpojte napáječ (trafo) modemu od elektrické sítě. Všechny kontrolky na modemu musí zhasnout. Po uplynutí jedné minuty zapojte napáječ (trafo) modemu zpět do elektrické sítě. Počkejte asi 5 minut, než modem znovu naběhne.

By Araminta Thome

Co způsobuje štěnice domácí? :: Co znamená vykřičník u Wi-Fi?
Užitečné odkazy