Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Do Iphonu Kdyz Nevím Kód?

Jak se dostat do iPhonu kdyz nevím kód?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak odblokovat iphone přes jiny iphone?

Abyste mohli iPhone odblokovat prostřednictvím iCloud, musíte mít z dřívějška na iPhonu aktivovanou službu „Najít iPhone“ (pokud ji nemáte, využijte iTunes, Finder nebo způsob níže): Na jiném zařízení (třeba Mac nebo PC) přejděte k přihlášení na iCloud. Budete-li vyzváni, přihlaste se pod svým Apple ID. Může se také zeptat, co delat kdyz zapomenu heslo od iphone? Když nemůžete heslo změnit nebo resetovat

  1. Přejděte na iforgot.apple.com.
  2. Zadejte svoje Apple ID.
  3. Zvolte možnost resetování hesla a vyberte Pokračovat.
  4. Vyberte, zda chcete odpovědět na bezpečnostní otázky, obdržet e-mail nebo zadat svůj klíč zotavení.
  5. Obnovte heslo podle pokynů na obrazovce.

Jak odblokovat iPhone bez Apple ID?

Jak resetovat iPhone bez Apple ID pomocí Nastavení

Krok 1Otevřete aplikaci Nastavení iPhone. Krok 2Vybrat resetovat následuje Vymazat veškerý obsah a nastavení. Krok 3Po zobrazení výzvy zadejte přístupový kód pro iPhone. Krok 4Využít Smazat iPhone a potvrďte obnovení továrního nastavení iPhonu bez hesla nebo iTunes.
Může se také zeptat, jak odblokovat zablokovany iphone? Podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí vypínací posuvník. Přetažením posuvníku iPhone vypněte. Připojte iPhone k počítači a držte při tom stisknuté tlačítko zeslabení hlasitosti. Tlačítko zeslabení hlasitosti držte stisknuté, dokud se neobjeví obrazovka zotavovacího režimu.

Jak odhlásit iPhone bez hesla?

Zapněte zařízení Apple a vyhledejte aplikaci „Nastavení“. Poté vyberte banner Apple ID v horní části obrazovky Nastavení. Najděte své zařízení Apple a vyberte možnost „Zařízení“. Dole klikněte na „Odebrat z účtu“. Kde najdu kód k iPhonu? Na iPhonu X a novějším nebo iPadu s Face ID přejděte do Nastavení > Face ID a kód. Na starších modelech iPhonu přejděte do Nastavení > Touch ID a kód. Na zařízeních bez Touch ID přejděte do Nastavení > Kódový zámek.

Jak odemknout iPhone 7 bez hesla?

Na iPhone 7 / Plus musíme současně stisknout a podržet vypínač a tlačítko pro snížení hlasitosti a neuvolňovat je, dokud neuvidíme obrazovku pro obnovení. V iPhone 6s / Plus a dřívějších verzích musíme současně stisknout a podržet tlačítko start a tlačítko vypnutí, dokud neuvidíme obrazovku pro obnovení. Jak odemknout iPhone s rouškou? Na iPhonu musí být nainstalován iOS 15.4 nebo novější. Otevřete Nastavení a potom klepněte na Face ID a kód. Sjeďte dolů a zapněte Face ID s rouškou. Po zobrazení výzvy klepněte na Použít Face ID s rouškou.

Jak odemknout iPhone přes iTunes?

Postup odblokování iPhone přes iTunes

  1. Připojte iPhone pomocí kabelu k počítači Mac nebo PC a vyčkejte na propojení.
  2. Po dokončení synchronizace a zálohování, zvolte možnost „Obnovit iPhone“.
  3. Jakmile se zobrazí zpráva, že při obnově iPhone došlo k problému, zvolte možnost „Obnovit ze zálohy iTunes“.

By Vinn Rodriguezjr

Jak povolit přístup k SD kartě Xiaomi? :: Jak zmenit Pristupovy kód na iPhone?
Užitečné odkazy