Domovská stránka > C > Co Je Aplikace Silentium?

Co je aplikace silentium?

Silentium je mlčení či také mlčenlivost zachovávána v určitých církevních řádech nebo prostorách kláštera nebo v určitých časech k mlčení stanovených.

Přečtěte si více

Jak zrusit silentium?



Správa předplatných na Google Play

  1. Otevřete aplikaci Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Platby a předplatné Předplatné.
  4. Vyberte předplatné, které chcete zrušit.
  5. Klepněte na Zrušit předplatné.
  6. Postupujte podle pokynů.
Může se také zeptat, kde si koupit iphone? V obchodě Apple Online Store můžete iPhone a příslušenství nakupovat 24 hodin denně. Jakmile najdete to, co se vám líbí, stačí položku přidat do tašky a dokončit nákup. Další informace o tomto tématu naleznete v části Nakupování.

Jak stahovat bez Apple ID?

V základním nastavení je vybrána možnost Vyžadovat heslo, tu změníme na Uložit heslo. Mac se nás může zeptat na heslo k Apple ID. Nyní je vše hotovo. Vyzkoušíme-li stáhnout jakoukoli aplikaci, která je zdarma, Mac App Store po nás již nebude chtít údaje k Apple ID. Jak povolit instalaci aplikací z jiných zdrojů Iphone? Pod nadpisem Podnikové aplikace uvidíte profil vývojáře. Klepnutím na název profilu vývojáře pod nadpisem Podnikové aplikace můžete zřídit důvěryhodnost tohoto vývojáře. Zobrazí se výzva k potvrzení vaší volby. Až zřídíte důvěryhodnost profilu, budete moct ručně instalovat aplikace tohoto vývojáře a hned je otevírat.

Jak stáhnout aplikaci z US App Store?

Po přihlášení nového AppleID na Vás vyskočí volba, že je potřeba před prvním nákupem zadat platební údaje. Zde může být kámen úrazu. Pokud si chcete stáhnout bezplatnou aplikaci, bude Vám stačit zvolit jako platební metodu „None“. Nyní pokračujte do AppStoru, vyhledejte si požadovanou aplikaci a stáhněte si ji. Když to vezmeme v úvahu, jak funguje mobilní aplikace? Mobilní aplikace je druh programu, který je možné spustit na mobilním telefonu či jiném mobilním zařízení. Jako mobilní aplikaci lze označit veškerý doplňkový software pro mobilní telefon - včetně her.

Co je aplikace tečka?

Aplikace Tečka umožňuje načtení, správu a prezentaci Digitálních COVID certifikátů na vašem mobilním zařízení. Lidé se také ptají, proč nejde nainstalovat whatsapp? Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.

Když to vezmeme v úvahu, jak se restartuje iphone se?

Restartování iPhonu

  1. Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
  2. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
  3. Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko (na pravé straně iPhonu), dokud se nezobrazí logo Apple.

By Airlia Ziminski

Jak najít chybějící ovladače? :: Kde najdu App Store?
Užitečné odkazy