Domovská stránka > K > Kde Najdu App Store?

Kde najdu App Store?

Když nemůžete najít App Store

Upravte nastavení nákupů v iTunes a App Storu a ujistěte se, že jste pro volbu Instalace aplikací vybrali „Povolit“. App Store by se měl ve vašem zařízení zase objevit. Pokud stále nemůžete App Store najít, vyhledejte ho.

Přečtěte si více

Jak se dostat do App Store?

Vytvoření Apple ID v App Storu na zařízení

  1. Otevřete App Store a klepněte na tlačítko přihlášení .
  2. Klepněte na Vytvořit nové Apple ID.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
  4. Zadejte své údaje o platební kartě a fakturační údaje a klepněte na Další.
  5. Potvrďte své telefonní číslo.
Jak zjistit placene aplikace?

Vyhledání informací o starších nákupech
  1. Otevřete Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno a pak na Média a nákupy.
  3. Klepněte na Zobrazit účet.
  4. Klepněte na Historii nákupů.

Co je to App Store?

App Store je internetový obchod společnosti Apple, ve kterém si lidé kupují aplikace a hry pro zařízení s iOS a Mac OS X. Některé programy jsou tu ke stažení zdarma, za jiné musejí uživatelé platit. Když to vezmeme v úvahu, jak stahovat aplikace bez app store? Výslovně tak odkázal uživatele, kteří chtějí instalovat aplikace z neověřených zdrojů, na jinou platformu, ergo Android. Ten tuto funkci samozřejmě umožňuje a bohatě tak stačí stáhnou si z prohlížeče . apk soubor, který jen pomocí předinstalovaného nástroje do smartphonu nainstalujete.

A další otázka, co je aplikace app?

Mobilní aplikace (anglicky mobile app) je softwarová aplikace vytvořená speciálně pro chytré telefony (anglicky smartphones), tablety, emulátory a další mobilní zařízení. Pokud jde o to, jak se prihlasit k app storu? Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Přihlaste se k [zařízení]. Zadejte svoje Apple ID a heslo. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte šestimístný ověřovací kód, odeslaný na vaše důvěryhodné zařízení nebo telefonní číslo, a dokončete přihlášení.

Co delat kdyz mi nejde App Store?

Aktualizace softwaru

Aktualizujte na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS, macOS, tvOS, watchOS nebo softwaru v zařízení jiného výrobce než Apple. Pak se zkuste znova připojit.
Jak aktivovat App Store? Pokud pracujete na mobilních datech a App Store se vám nenačítá, tak právě připojení přes mobilní data může dělat neplechu. Nejjednodušší možností pro vyloučení této chyby je, že se připojíte k jakékoliv Wi-Fi síti. Z nějakého důvodu se App Store občas skrze mobilní data jednoduše nepřipojí a musíte využít Wi-Fi.

Jak zjistit predplatne?

Otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na své jméno a poté na položku Předplatná. Klepněte na název předplatného, které chcete změnit. Pokud máte různé typy předplatného, zobrazí se jejich seznam.

By Radack

Co je aplikace silentium? :: Jak se dostat do nouzového režimu?
Užitečné odkazy