Proč padají aplikace na mobilu?
Padání mnoha aplikací způsobovala systémová komponenta Android System WebView respektive prohlížeč Google Chrome. Android System WebView je integrovaný prohlížeč, který pro vás otevírá stránky uvnitř aplikací.
Proč se mi zavírají aplikace?
Důvodem je, že dlouhodobé používání smartphonu Android znamená, že některé aplikace využívají velkou část paměti RAM vašeho mobilního telefonu Android. Zveme vás tedy na vypnout pak do znovu zapálit vaše buňka Android (neváhejte vynucené zastavení Pokud je třeba). Jak opravit aplikací? Vyberte Start > Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce. Vyberte ikonuDalší vedle aplikace, kterou chcete opravit. Vyberte odkaz Upřesnit možnosti pod názvem aplikace (některé aplikace tuto možnost nemají). Na stránce, která se otevře, vyberte možnost Opravit, pokud je dostupná.
Může se také zeptat, proč padají aplikace?
Problém souvisí se systémovou komponentou nazvanou Android System WebView. Google pro ni prostřednictvím obchodu Google Play vydal zabugovaný update, což mělo u mnoha uživatelů za následek padání aplikací. Proč nefunguje aplikace Lidl Plus? Na zařízeních, která jsou zcela bez služeb Google (u nás prodávaná zařízení od cca května 2020), prozatím není možné aplikaci Lidl Plus využít.
Co dělat když aplikace Google pravidelně přestává fungovat?
Mnohým uživatelům ale i poté smartphone zobrazuje problémové okno s tím, že aplikace Google pravidelně přestává fungovat. V takovém případě může pomoci odinstalovat verzi aplikace Google, která chybu způsobuje. Tato služba je však v Androidu nativní, jak již zaznělo, a tudíž není možné ji smazat kompletně. Proč nefunguje Google v mobilu? Existuje několik možných důvodů, proč Google nefunguje na mobilních zařízeních. Jednou z možností je, že aplikace Google není kompatibilní s operačním systémem zařízení. Další možností je, že webový prohlížeč zařízení není kompatibilní se službou Google. Další možností je, že zařízení nemá dostatečně silné připojení k internetu, aby se aplikace Google načetla.
Jak opravit systém Android?
Jak opravit chybu Androidu ve smartphonu
V zobrazeném seznamu vyberte položku »Moje aplikace a hry«, v přehledu vyhledejte a otevřete »Android System WebView«. Protože chybou je postižena poslední aktualizace, můžete nyní zvolit možnost »Odinstalovat aktualizaci« a obnovit původní stav komponenty. Proč se mi sami vypínají aplikace? Existuje několik důvodů, proč se vaše aplikace mohou samy vypínat:
1. Můžete mít málo paměti. Když vašemu zařízení začne docházet paměť, automaticky ukončí aplikace, aby uvolnilo místo. Chcete-li zjistit, zda se jedná o tento případ, zkuste otevřít Správce úloh (obvykle jej najdete dlouhým stisknutím tlačítka Domů). Pokud zjistíte, že máte málo paměti, zkuste odinstalovat některé aplikace nebo vymazat mezipaměť.
2. Vaše baterie může být vybitá. Pokud je baterie vybitá, zařízení začne zavírat aplikace, aby šetřilo energii. Pokud se domníváte, že by se mohlo jednat o tento problém, zkuste zařízení připojit k nabíječce.
3. Může být problém se samotnou aplikací. Pokud aplikace neustále padá, může to být způsobeno chybou nebo problémem s kompatibilitou. V takovém případě můžete zkusit aplikaci aktualizovat nebo se obrátit na vývojáře s žádostí o podporu.
Co dělat když se vypínají aplikace?
Při vypínání aplikací můžete udělat několik věcí. Jednou z nich je zkontrolovat, zda je aplikace stále k dispozici ke stažení. Pokud ano, můžete ji zkusit stáhnout znovu a zjistit, zda se tím problém vyřeší. Další věc, kterou můžete udělat, je zkontrolovat aktualizace aplikace. Pokud nějaké existují, můžete je nainstalovat a zjistit, zda to problém odstraní. Nakonec můžete kontaktovat vývojáře aplikace a informovat je o problému.
Similar articles
- Co dělat když padají aplikace?
- Co delat kdyz mi padaji aplikace?
- Kde se stahují aplikace do mobilu Android?
- Proč se mi zastavuji aplikace?
- Proč mi nefungují aplikace?
- Proč nejdou stahovat aplikace z App Store?
- Proč nejdou aktualizovat aplikace?
- Proč mi nejdou stahovat aplikace z App Store?
- Proč mi nejdou stahovat aplikace?