Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Zoom Na Macbook?

Jak stáhnout zoom na Macbook?

Ke stažení Zoomu do svého zařízení postupujte podle následujících kroků:

  1. Klepnutím na tlačítko Download (Stáhnout) na postranním panelu přejdete přímo na stránku ke stažení Zoomu.
  2. Vyberte možnost ZOOM for Meetings a systém zjistí váš operační systém a stáhne příslušný soubor.

Přečtěte si více

Jak nainstalovat zoom?

a) Instalace: na adrese http://zoom.us zvolit volbu JOIN A MEETING a zde vyplnit ID videokonference nebo zaslaný odkaz na videokonferenci a stisknout tlačítko Join. Pokud postačí jednorázový přístup na pozvanou videokonferenci, je možné systém provozovat i bez instalace klienta. Kde stáhnout zoom? STÁHNUTÍ A INSTALACE PROGRAMU

Program Zoom můžete používat skrz webový prohlížeč na adrese www.zoom.us nebo si stáhnout aplikaci do počítače, tabletu či telefonu. Doporučuji stáhnutí programu do vašeho zařízení pro uživatelsky příjemné ovládání.

A další otázka, co je aplikace zoom?

Zoom je software / aplikace primárně sloužící k online poradám, tedy k situacím, kdy potřebujeme kvalitně propojit obrazem, zvukem i chatem několik lidí. Je to častá a oblíbená volba velkých i menších korporací, což samo o sobě je dobrá reference. Jak nastavit Zoom Meeting? Jak se připojit do videokonference

  1. Otevřete aplikaci ZOOM.
  2. Klikněte na volbu JOIN MEETING (Přidat se ke konferenci)
  3. Zadejte Meeting ID.
  4. Zadejte své jméno, které uvidí ostatní účastníci videokonference (YOUR NAME)
  5. Klikněte na tlačítko JOIN (Připojit se)

Jak se přihlásit do Zoom?

Jestli jste si již aplikaci Zoom nainstalovali („Zoom Client Meetings“ na https://zoom.us/download) a povedlo se vám i zaregistrovat, tak přihlášení do online kurzu jde raz dva. Stačí si Zoom zapnout, kliknout na „Join”. Pak do okénka vyplníte číslo online kurzu vašeho lektora a jdete na to. Také, jak zapnout kameru na zoomu? Stiskem klávesy Alt si zobrazíte dolní lištu, kde jsou „schované“ funkce jako zapnout kameru, zapnout zvuk, apod. Opakovaným stiskem lištu zase schováte. Na liště na obrázku je vlevo ovládání mikrofonu (Mute) a kamery (Start Video). Mikrofon je zrovna zapnutý a kamera Vypnutá (je škrtnutá).

Jak nainstalovat Zoom do mobilu?

V chytrém telefonu/tabletu zapneme Wi-Fi nebo data a spustíme aplikaci Obchod Play/Google Play. Do vyhledávacího pole zadáme název požadovaného programu „ZOOM Cloud Meetings” a potvrdíme instalaci (Obr. 1). Program je zdarma ke stažení a používání. Jak pracovat s aplikací Zoom? Jak se do Zoomu přihlásím? Stáhněte si aplikaci Zoom: https://zoom.us/download. Pokud vám přišel e-mailem přihlašovací odkaz, klikněte na něj a v okně, které se vám následně otevře, klikněte na “open zoom.us”. Pokud Vám do e-mailu přišlo ID a heslo, nejprve si otevřete aplikaci a klikněte na „Join a meeting“.

Jak stáhnout video ze Zoom?

Když zahájíte schůzku Zoom, můžete přejít přímo na ovládací panel. Ve spodní části obrazovky je ikona „Záznam“. Proto můžete kliknutím na tuto ikonu zahájit okamžité nahrávání Zoom meetingu. Později, když chcete zastavit nahrávání Zoom, můžete kliknout na „Zastavit nahrávání“ na stejném místě na ovládacím panelu.

By Blackmore

Jak funguje Whereby? :: Jak na Windows 10?
Užitečné odkazy