Domovská stránka > J > Jak Se Zaregistrovat Na Zoom?

Jak se zaregistrovat na Zoom?

Chcete-li se přihlásit, přejděte na adresu https://zoom.us a klepněte na tlačítko „Sign In“ (Přihlásit se). Zde se můžete přihlásit pomocí svého účtu Google nebo Facebook, nebo již existujícím účtem Zoom.

Přečtěte si více

Jak zapnout kameru na ZOOMu?

Stiskem klávesy Alt si zobrazíte dolní lištu, kde jsou „schované“ funkce jako zapnout kameru, zapnout zvuk, apod. Opakovaným stiskem lištu zase schováte. Na liště na obrázku je vlevo ovládání mikrofonu (Mute) a kamery (Start Video). Mikrofon je zrovna zapnutý a kamera Vypnutá (je škrtnutá). Jak vypnout zvuk na Zoom? Otevřete Zoom a klikněte na „Připojit se“. Zadejte ID schůzky a své jméno. Povolte přepínač „Vypnout mé video“. Můžete také zaškrtnout „Nepřipojovat ke zvuku“ a zvuk deaktivovat.

Jak sdílet prezentaci na ZOOMu?

Zoom Share Obrazovka prezentace aplikace PowerPoint

Ve spodní části okna schůzky Zoom klikněte na „Sdílet obrazovku“. Pokud používáte pouze jeden monitor, okamžitě začnete sdílet obrazovku. Pokud používáte dva monitory, budete muset kliknout na obrazovku, kde bude vaše prezentace sdílena.
Jak sdílet prezentací v Zoom? PRO VYUČUJÍCÍ: Jak sdílet na ZOOMu?

  1. V PC si otevřete svou prezentaci nebo jiný materiál, který chcete sdílet.
  2. Otevřete si ZOOM. Dole budete mít lištu, kde bude zelené tlačítko. Kliknete na něj.
  3. V okénku vyberte svou prezentaci či jiný materiál a kliknete vpravo na Share.

Jak pozvat na Zoom?

Otevřete aplikaci Zoom a poté spusťte videokonferenci nebo se k ní připojte. Na panelu nástrojů okna schůzky klikněte na „ Účastníci “. V pravé části obrazovky se poté otevře sloupec s účastníky. Ve spodní části klikněte na „ Pozvat “. Jak pouzivat Zoom? Připojení ke schůzce

K zadání ID schůzky nebo hesla vás ZOOM vyzve při připojování. Po kliknutí na odkaz se Vám otevře webová stránka ZOOMu, která vám umožní stáhnout klientskou aplikaci a připojit se (viz výše zmíněné), nebo ignorovat stažení klienta a připojit se pomocí vašeho webového prohlížeče.

Jak na Whereby?

Registrujte se bezplatně na whereby.com. Můžete využít přihlášení Google, nebo si vytvořit nový účet. Heslo samozřejmě vyberte bezpečné, ale protentokrát si jej ani pamatovat nemusíte, služba případně na mail pošle jednorázový kód. Jakmile máte účet, můžete vytvořit místnost, tedy prostor pro videokonferenci. Podle toho, jak používat jitsi? Použijte prohlížeč Google Chrome, ve kterém má služba nejkvalitnější provoz. Na stránce https://meet.jit.si/ zadejte název vašeho jednání a klikněte na tlačítko „Začít“. Tím se připojíte do místnosti. Při prvním použití po vás bude prohlížeč chtít povolit použít sluchátka a mikrofon, to odsouhlaste.

Jak na videohovory?

Vpravo nahoře klepněte na Videohovor a vyberte jednu z možností:

  1. Sdílet odkaz na videohovor Meet : Do chatu se přidá odkaz na videohovor ve službě Google Meet.
  2. Hovor s videem : Videohovor zahájíte tak, že druhému uživateli zavoláte.
  3. Zavolat jen hlasově : Hlasový hovor zahájíte tak, že druhému uživateli zavoláte.

By Noyes

Co to je affiliate marketing? :: Kolik stojí licence na Zoom?
Užitečné odkazy