Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Zoom Do Notebooku?

Jak nainstalovat zoom do notebooku?

STÁHNUTÍ A INSTALACE PROGRAMU

Program Zoom můžete používat skrz webový prohlížeč na adrese www.zoom.us nebo si stáhnout aplikaci do počítače, tabletu či telefonu. Doporučuji stáhnutí programu do vašeho zařízení pro uživatelsky příjemné ovládání.

Přečtěte si více

Jak zprovoznit zoom?

Pokud máte staženého klienta ZOOM do svého zařízení, meeting se vám automaticky otevře po kliknutí na odkaz (případně vás při připojování vyzve k zadání ID a hesla). Pokud máte klienta staženého, ALE meeting se vám automaticky neotevře, klikněte v dialogovém okně na modrou hlášku „launch meeting“. Co je to zoom aplikace? Zoom je software / aplikace primárně sloužící k online poradám, tedy k situacím, kdy potřebujeme kvalitně propojit obrazem, zvukem i chatem několik lidí.

Můžete se také zeptat, jak pracovat s aplikací zoom?

Jak se do Zoomu přihlásím? Stáhněte si aplikaci Zoom: https://zoom.us/download. Pokud vám přišel e-mailem přihlašovací odkaz, klikněte na něj a v okně, které se vám následně otevře, klikněte na “open zoom.us”. Pokud Vám do e-mailu přišlo ID a heslo, nejprve si otevřete aplikaci a klikněte na „Join a meeting“. Jak nainstalovat Zoom? a) Instalace: na adrese http://zoom.us zvolit volbu JOIN A MEETING a zde vyplnit ID videokonference nebo zaslaný odkaz na videokonferenci a stisknout tlačítko Join. Pokud postačí jednorázový přístup na pozvanou videokonferenci, je možné systém provozovat i bez instalace klienta.

Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout kameru na zoomu?

Stiskem klávesy Alt si zobrazíte dolní lištu, kde jsou „schované“ funkce jako zapnout kameru, zapnout zvuk, apod. Opakovaným stiskem lištu zase schováte. Na liště na obrázku je vlevo ovládání mikrofonu (Mute) a kamery (Start Video). Mikrofon je zrovna zapnutý a kamera Vypnutá (je škrtnutá). Lidé se také ptají, jak nastavit češtinu v zoom? Protože aplikace ZOOM.us nemá lokalizaci do češtiny, mohou se hodit následující návody a postupy pro prvotní instalaci a zprovoznění služby a následné používání:

  1. žák. Připojuje se k naplánovaným schůzkám.
  2. učitel. Organizuje schůzky a zve účastníky.
  3. ředitel. Zajistí rozšířenou funkčnost.

Jak někoho pozvat na Zoom?

Otevřete aplikaci Zoom a poté spusťte videokonferenci nebo se k ní připojte. Na panelu nástrojů okna schůzky klikněte na „ Účastníci “. V pravé části obrazovky se poté otevře sloupec s účastníky. Ve spodní části klikněte na „ Pozvat “. Jak funguje Zoom? Po prvním spuštění Zoomu musíte povolit aplikaci přístup ke kameře, pokud chcete být vidět a k mikrofonu, pokud chcete být slyšet. V případě pasivního sledování události a využívání pouze chatu ani jedno není nezbytně nutné. Zároveň při připojení k události musíte zadat své jméno a email.

Jak vytvořit meeting v Zoom?

a) Po přihlášení můžete kliknout nahoře na „Schedule a meeting“ nebo v levém menu na „Meetings“ a následně na „Schedule a New Meeting“ uprostřed obrazovky. b) Zobrazí se formulář pro vytvoření nového meetingu.

By Radack

Jak vypnout zvuk v Zoom? :: Jak stáhnout WhatsApp bez Google Play?
Užitečné odkazy