Domovská stránka > J > Jak Funguje Whereby?

Jak funguje Whereby?

Whereby je služba podobná Jitsi Meet. Pro 4 účastníky je bezplatná, za relativně drobné peníze měsíčně se dá rozšířit na 12 účastníků, přičemž není problém službu dále rozšiřovat. Oproti konkurenční službě se dá bezplatně připojit pouze malá porada.

Přečtěte si více

Jak sledovat přes Zoom?

Po prvním spuštění Zoomu musíte povolit aplikaci přístup ke kameře, pokud chcete být vidět a k mikrofonu, pokud chcete být slyšet. V případě pasivního sledování události a využívání pouze chatu ani jedno není nezbytně nutné. Zároveň při připojení k události musíte zadat své jméno a email. Také, jak nastavit češtinu v zoom? Protože aplikace ZOOM.us nemá lokalizaci do češtiny, mohou se hodit následující návody a postupy pro prvotní instalaci a zprovoznění služby a následné používání:

  1. žák. Připojuje se k naplánovaným schůzkám.
  2. učitel. Organizuje schůzky a zve účastníky.
  3. ředitel. Zajistí rozšířenou funkčnost.

Jak poslat pozvánku na Zoom?

Abyste mohli na „přednášku“ pozvat studenty, musíte jim poslat pozvánku. To lze přes aplikaci v PC (například Thunderbird), přes Gmail nebo přes Yahoo. Nebo pomocí Copy Invitation lze zkopírovat pozvánku a pak ji poslat přes jiné rozhraní k e-mailu. Účastníkům přijde odkaz na meeting a heslo. Jak pouzivat Zoom? Připojení ke schůzce

K zadání ID schůzky nebo hesla vás ZOOM vyzve při připojování. Po kliknutí na odkaz se Vám otevře webová stránka ZOOMu, která vám umožní stáhnout klientskou aplikaci a připojit se (viz výše zmíněné), nebo ignorovat stažení klienta a připojit se pomocí vašeho webového prohlížeče.

Také, jak se prejmenovat na zoomu?

Pokud by se vám to nepovedlo při registraci na Zoom, přejmenovat se dá i během konference. Je to první věc, kterou byste měli po zvuku a kameře kontrolovat. Klikněte na tři tečky vedle tlačítka Mute a rozbalí se lišta. Na liště klikněte na Rename (přejmenovat). Jak někoho pozvat na Zoom? Otevřete aplikaci Zoom a poté spusťte videokonferenci nebo se k ní připojte. Na panelu nástrojů okna schůzky klikněte na „ Účastníci “. V pravé části obrazovky se poté otevře sloupec s účastníky. Ve spodní části klikněte na „ Pozvat “.

Lidé se také ptají, jak vypnout zvuk v zoom?

Po zapnutí sdílení obrazovky se nahoře zobrazí nové funkce. Po kliknutí se na pravé straně zobrazí seznam všech účastníků meetingu. Můžete jim zapínat a vypínat mikrofon, přejmenovat je, nebo je z místnosti odpojit. Lze také vypnout mikrofon všem účastníkům najednou pomocí tlačítka „Mute All“. Jak vypnout zvuk na Zoom? Otevřete Zoom a klikněte na „Připojit se“. Zadejte ID schůzky a své jméno. Povolte přepínač „Vypnout mé video“. Můžete také zaškrtnout „Nepřipojovat ke zvuku“ a zvuk deaktivovat.

Jak zapnout zvuk v Zoomu?

Stiskem klávesy Alt si zobrazíte dolní lištu, kde jsou "schované" funkce jako zapnout kameru, zapnout zvuk apod. Opakovaným stiskem lištu zase schováte.

By Clovis Chetram

Jak nastavit zvukovou kartu? :: Jak stáhnout zoom na Macbook?
Užitečné odkazy