Domovská stránka > J > Jak Nastavit Češtinu V Zoom?

Jak nastavit češtinu v Zoom?

Protože aplikace ZOOM.us nemá lokalizaci do češtiny, mohou se hodit následující návody a postupy pro prvotní instalaci a zprovoznění služby a následné používání:

  1. žák. Připojuje se k naplánovaným schůzkám.
  2. učitel. Organizuje schůzky a zve účastníky.
  3. ředitel. Zajistí rozšířenou funkčnost.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak se pouziva zoom?

Podstatou Zoomu je, že vysílá vaši tvář ostatním účastníkům, a pokud chcete, tak přes funkci Share (Sdílení) můžete do světa poslat cokoliv z počítače, ať aplikaci, nebo prostě jen pracovní plochu. Osobně se mi více osvědčila přímo pracovní plocha, například propojení přímo Keynotu mi trochu zlobilo. Jak nainstalovat Zoom do mobilu? V chytrém telefonu/tabletu zapneme Wi-Fi nebo data a spustíme aplikaci Obchod Play/Google Play. Do vyhledávacího pole zadáme název požadovaného programu „ZOOM Cloud Meetings” a potvrdíme instalaci (Obr. 1). Program je zdarma ke stažení a používání.

Jak zprovoznit Zoom?

Na mobilních zařízeních (telefon, tablet) je situace ještě jednodušší. Zoom najdete v AppStore nebo GooglePlay. Na iPhone či iPadu tak stačí nainstalovat aplikaci Zoom Cloud Meetings. Když pak v emailu kliknete na odkaz události, automaticky vás systém přesměruje do mobilní aplikace. Jak sdilet obrazovku na ZOOMu? Po zvolení, co chcete sdílet, klikněte na tlačítko „Share“. Po zapnutí sdílení obrazovky se nahoře zobrazí nové funkce. Po kliknutí se na pravé straně zobrazí seznam všech účastníků meetingu. Můžete jim zapínat a vypínat mikrofon, přejmenovat je, nebo je z místnosti odpojit.

Můžete se také zeptat, jak vypnout zvuk na zoom?

Otevřete Zoom a klikněte na „Připojit se“. Zadejte ID schůzky a své jméno. Povolte přepínač „Vypnout mé video“. Můžete také zaškrtnout „Nepřipojovat ke zvuku“ a zvuk deaktivovat. Jak instalovat Zoom? a) Instalace: na adrese http://zoom.us zvolit volbu JOIN A MEETING a zde vyplnit ID videokonference nebo zaslaný odkaz na videokonferenci a stisknout tlačítko Join. Pokud postačí jednorázový přístup na pozvanou videokonferenci, je možné systém provozovat i bez instalace klienta.

A další otázka, jak pracovat s aplikací zoom?

Jak se do Zoomu přihlásím? Stáhněte si aplikaci Zoom: https://zoom.us/download. Pokud vám přišel e-mailem přihlašovací odkaz, klikněte na něj a v okně, které se vám následně otevře, klikněte na “open zoom.us”. Pokud Vám do e-mailu přišlo ID a heslo, nejprve si otevřete aplikaci a klikněte na „Join a meeting“. Lidé se také ptají, jak vytvořit meeting v zoom? a) Po přihlášení můžete kliknout nahoře na „Schedule a meeting“ nebo v levém menu na „Meetings“ a následně na „Schedule a New Meeting“ uprostřed obrazovky. b) Zobrazí se formulář pro vytvoření nového meetingu.

Proč mi nejde zvuk na ZOOMu?

Reset Zoom

Za předpokladu, že telefon přehrává zvuk bez problémů s jinými aplikacemi, může být problém se zoomem. Co tedy musíte udělat, je vymazat jeho mezipaměť a data, abyste vyloučili možnost, že problém je způsoben některým nastavením nebo poškozenou mezipamětí a datovými soubory.

By Joktan

Jak mít vlastni internet? :: Jak zprovoznit Teams?
Užitečné odkazy