Domovská stránka > K > Kolik Stojí Licence Na Zoom?

Kolik stojí licence na Zoom?

Díky ní můžu pořádat neomezeně dlouhé videokonference pro maximálně 100 účastníků, streamovat na sociální sítě (nevyužívám) a využít 1 GB nahrávání do cloudu (zatím nevyužívám). Tuto licenci s označením PRO si můžete koupit na rok za 150 dolarů (3 481 Kč) nebo na měsíc za 15 dolarů (348 Kč).

Přečtěte si více

Podle toho, co je aplikace zoom?

Zoom je software / aplikace primárně sloužící k online poradám, tedy k situacím, kdy potřebujeme kvalitně propojit obrazem, zvukem i chatem několik lidí. Je to častá a oblíbená volba velkých i menších korporací, což samo o sobě je dobrá reference. Lidé se také ptají, jak si nainstalovat zoom? Jak si stáhnut Zoom

  1. Klepnutím na tlačítko Download (Stáhnout) na postranním panelu přejdete přímo na stránku ke stažení Zoomu.
  2. Vyberte možnost ZOOM for Meetings a systém zjistí váš operační systém a stáhne příslušný soubor.
  3. Soubor ZoomInstaller se automaticky stáhne do vašeho počítače.

Jak instalovat Zoom do PC?

a) Instalace: na adrese http://zoom.us zvolit volbu JOIN A MEETING a zde vyplnit ID videokonference nebo zaslaný odkaz na videokonferenci a stisknout tlačítko Join. Pokud postačí jednorázový přístup na pozvanou videokonferenci, je možné systém provozovat i bez instalace klienta. Jak sdilet obrazovku na ZOOMu? Po zvolení, co chcete sdílet, klikněte na tlačítko „Share“. Po zapnutí sdílení obrazovky se nahoře zobrazí nové funkce. Po kliknutí se na pravé straně zobrazí seznam všech účastníků meetingu. Můžete jim zapínat a vypínat mikrofon, přejmenovat je, nebo je z místnosti odpojit.

Jak založit místnost na ZOOMu?

a) Po přihlášení můžete kliknout nahoře na „Schedule a meeting“ nebo v levém menu na „Meetings“ a následně na „Schedule a New Meeting“ uprostřed obrazovky. b) Zobrazí se formulář pro vytvoření nového meetingu. Jak funguje Whereby? Whereby je služba podobná Jitsi Meet. Pro 4 účastníky je bezplatná, za relativně drobné peníze měsíčně se dá rozšířit na 12 účastníků, přičemž není problém službu dále rozšiřovat. Oproti konkurenční službě se dá bezplatně připojit pouze malá porada.

Jak pracovat s aplikaci Zoom?

Jak se do Zoomu přihlásím? Stáhněte si aplikaci Zoom: https://zoom.us/download. Pokud vám přišel e-mailem přihlašovací odkaz, klikněte na něj a v okně, které se vám následně otevře, klikněte na “open zoom.us”. Pokud Vám do e-mailu přišlo ID a heslo, nejprve si otevřete aplikaci a klikněte na „Join a meeting“. Jak nastavit aplikaci Zoom? Jak se připojit do videokonference

  1. Otevřete aplikaci ZOOM.
  2. Klikněte na volbu JOIN MEETING (Přidat se ke konferenci)
  3. Zadejte Meeting ID.
  4. Zadejte své jméno, které uvidí ostatní účastníci videokonference (YOUR NAME)
  5. Klikněte na tlačítko JOIN (Připojit se)

Kde stáhnout Zoom?

STÁHNUTÍ A INSTALACE PROGRAMU

Program Zoom můžete používat skrz webový prohlížeč na adrese www.zoom.us nebo si stáhnout aplikaci do počítače, tabletu či telefonu. Doporučuji stáhnutí programu do vašeho zařízení pro uživatelsky příjemné ovládání.

By McClees

Jak se zaregistrovat na Zoom? :: Proč nekupovat Xiaomi?
Užitečné odkazy