Domovská stránka > J > Jak Nahrát Soubory Na Iphone?

Jak nahrát soubory na iPhone?

Přenos souborů mezi iPhonem, iPadem nebo iPodem touch a počítačem

  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Sdílení souborů
  4. V seznamu vlevo vyberte aplikaci, jejíž soubory chcete mezi zařízením a počítačem přenést.

Přečtěte si více

Jak posílat přes Bluetooth na iPhone?

Pod tlačítkem Nastavení > Bezdrátové sítě > Bluetooth > Viditelné Následně můžete dát vyhledat dostupná zařízení a nastavit s nimi spárování Odeslat přes bluetooth můžete všude, kde je tlačítko na sdílení – jako aplikaci zvolíte bluetooth a pak vyberete zařízení pro příjem. Jak presunout data do noveho telefonu Samsung? Pokud chcete zálohovat data a nastavení telefonu, doporučujeme tento krok provést pomocí počítače s nainstalovanou aplikací Samsung Smart Switch pro PC. Aplikace ji možné stáhnout zde. Zapněte samotnou aplikaci a připojte telefon USB kabelem k počítači. Po krátkém načítání dojde k propojení obou zařízení.

Jak presunout fotky do noveho telefonu?

Až vás po zapnutí nový telefon vyzve, zdali chcete odněkud přenést data, zvolte Google účet. Pak už se stačí jen přihlásit do vašeho Google účtu, zvolit přímo tu nejnovější zálohu a dát telefonu čas na to, přetáhnout si všechny podstatné aplikace, obrázky a pod. Může se také zeptat, jak přehrát data z mobilu? V systému Android probíhá zálohování do vašeho účtu Google. Na novém telefonu se tedy stačí přihlásit a data si obnovit. Pokud celý obsah telefonu takto zálohujete, nemusíte původní telefon již ani mít u sebe pro potřeby obnovy.

Může se také zeptat, jak postupovat při výměně telefonu?

Varianta přenosu dat mezi Android telefony

Varianta je založená na účtu Google a aktivovaném zálohování a synchronizaci dat. Ve starém telefonu povolíte zálohu dat a synchronizaci kontaktů atd s vaším Google účtem a pak se stačí přihlásit na novém telefonu na stejný účet a obnovit ze zálohy a synchronizovat.
Jak Pretahnout aplikace do noveho iphonu? Přenos zálohy na iCloudu do nového zařízení

Klepněte na Wi-Fi síť, ke které se chcete připojit. Postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte obrazovku Aplikace a data, a potom klepněte na Obnovit ze zálohy na iCloudu. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID a heslem. Až k tomu budete vyzváni, zvolte zálohu.

Jak spárovat iPhone s Androidem Bluetooth?

Spárování zařízení s Bluetooth doplňkem

Na zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Neodcházejte z této obrazovky, dokud spárování doplňku nedokončíte. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se na zařízení neobjeví.
Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla? V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků.

Pokud jde o to, jak ziskat whatsapp?

Otevřete WhatsApp na svém starém telefonu Android, klepněte na menu ikonu a poté zvolte Nastavení. Využít Rozhovory vstoupit do hlavní Rozhovory rozhraní Zálohování chatu a poté vyberte Zálohování na Disk Google volba. Nyní můžete potvrdit svůj účet Google a začít vytvářet nový Záloha WhatsApp.

By Shantee Sukenta

Jak uložit mp3 do iPhonu? :: Jak přenést Aplikace z Android do iPhone?
Užitečné odkazy