Domovská stránka > J > Jak Nahrát Video Z Počítače?

Jak nahrát video z počítače?

Uživatelé Windows 10 a novější mají přímo v systému zabudovanou možnost tzv. Xbox game baru. Pomocí klávesové zkratky Windows + G vyvoláte ovládací panel a dalším kliknutím už můžete nahrávat záznam obrazovky nebo pořizovat screenshoty. Délku trvání záznamu i kvalitu si můžete určit v nastavení.

Přečtěte si více

Jak nahrát video z obrazovky?

Nahrání obrazovky telefonu

  1. Dvakrát přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů.
  2. Klepněte na Nahrát . Možná budete muset přejet prstem doprava.
  3. Vyberte, co chcete nahrát, a klepněte na Začít.
  4. Chcete-li nahrávání zastavit, přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů a klepněte na oznámení Rekordéru obrazovky .
Může se také zeptat, jak nahrávat obrazovku i se zvukem na pc? Jak zaznamenat video na obrazovce s audio systému a váš hlas ve Windows
  1. Krok 1Spustit zdarma rekordér obrazovky na Windows.
  2. Krok 2Vyberte Videorekordér režim pro záznam videa a zvuku na Windows PC.
  3. Krok 3Nejprve nastavte oblast obrazovky.
  4. Krok 4klikněte REC Chcete-li zahájit nahrávání obrazovky s hlasem.

Jak nahrávat na notebooku?

[Windows] + [G]: Otevře herní panel. [Windows] + [Alt] + [G]: Zaznamená posledních 30 sekund (délku záznamu můžete změnit na herním panelu v Nastavení). [Windows] + [Alt] + [R]: Spustí a zastaví nahrávání. [Windows] + [Alt] + [Print Screen]: Pořídí snímek obrazovky. Lidé se také ptají, jak nahrávat z pc? Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Opětovným stiskem dojde k ukončení nahrávání obrazovky. Proces nahrávání se zobrazuje prostřednictvím malého panelu na obrazovce. Na panelu můžete nahrávání ukončit ručně nebo zde zapnout/vypnout mikrofon během nahrávání.

Jak nahrát obrazovku se zvukem zdarma?

Slunečnice doporučuje

  1. oCam 490.0. zdarma.
  2. Free Screen Recorder 2.9. 2.5.
  3. LightShot 5.4.0.10. zdarma.
  4. IObit Screen Recorder 1.3.0.331. zdarma.
  5. Fraps 3.5.99. zdarma k vyzkoušení
  6. Captureka! 1.4.1.
  7. PicPick 6.1.1. zdarma.
  8. Bandicam 5.4.3 aktualizace. zdarma k vyzkoušení
Jak udělat screen video? Záznam obrazovky

Přitlačte na ikonu nahrávání a klepněte na Mikrofon. Klepněte na Spustit záznam a nechte proběhnout třísekundové odpočítávání. Otevřte Ovládací centrum a klepněte na ikonu nahrávání, nebo klepněte na červený stavový pruh v horní části obrazovky a pak na Stop.

A další otázka, jak nahrát video z webkamery?

Na kartě "Domů" klikněte na "Nahrát z webkamery". Stiskněte červené tlačítko "Nahrát" a začněte nahrávat. Pokud chcete video uložit, klikněte na modré tlačítko "Zastavit". Nahrané video přejmenujte a uložte do složky "Moje videa". Jak nahrát obrazovku i se zvukem? EZ Screen Recorder

Můžete si vybrat z několika režimů jako nahrávat celou obrazovku, její libovolnou část nebo výřez. Výstupem je oblíbený video formát AVI, a to platí i pro zvuk; ať už z mikrofonu nebo reproduktorů. Samozřejmostí je nabídka celé škály audio kodeků a kvality výsledného obrazu.

Jak nahrát obrazovku i zvuk?

Nahrávání obrazovky v PowerPointu

  1. Otevřete snímek, na který chcete umístit nahrávku obrazovky.
  2. Na pásu karet na kartě Vložení vyberte Nahrávání obrazovky.
  3. V ovládacím doku zvolte Vybrat oblast (nebo pokud chcete vybrat celou obrazovku pro nahrávání, stiskněte Windows klávesy s logem+Shift+F).
  4. Vyberte Nahrát.

By Velick

Jak nahrávat obrazovku se zvukem? :: Jak funguje webová kamera?
Užitečné odkazy